Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Ext User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    imegai is on a distinguished road

      0  

    Default ext.data.store.filter [multiple filter options] i´ts not working

    ext.data.store.filter [multiple filter options] i´ts not working


    i used the configuration object, and the function parameters and they did nothing

    grid.store.filter('prop','value') [works]
    grid.store.filter([{property:'prop1',value:'some'},{property:'prop2',value:'other'}] [doesn´t]

    i had to switch to

    grid.store.filterBy( function )

    as a work around.

  2. #2
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,251
    Vote Rating
    73
    Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold

      0  

    Default


    1. Which Ext version are you using? Multiple filters is only supported on Ext 3.3.
    2. This filter performs a condition1 AND condition2 (did you expect OR?).

  3. #3
    Ext User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    imegai is on a distinguished road

      0  

    Default


    1: i´m using 3.0.0
    2: grid.store.filter('prop','value') makes a single condition, that´s why i neded something to make 2+

    thanks for your reply, if not a bug, i´m glad i know why.

    i´m aware the solution is to update my extjs
    but that will require to validate the application itself and beyond that the custom extensions.

    it´s there a way to check the release wich supports one particular (member/metod/class/you name it).

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    drk_ramkumar is on a distinguished road

      0  

    Default Multiple filter

    Multiple filter


    Condor please let me know how to do OR operation in multiple filter.

  5. #5
    Sencha User wemerson.januario's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Brazil, Goias, Goiânia
    Posts
    372
    Vote Rating
    4
    wemerson.januario is on a distinguished road

      0  

    Default


    i wanna know how multiple filter with OR operatior
    Wemerson Januario
    Skype:
    wemerson.januario
    Email: wemerson.januario@gmail.com
    Fone:
    62 84101145 - Goiânia-GO- Brazil
    Consulting and Training Ext JS
    Projects: (Nubes ERP)

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    drk_ramkumar is on a distinguished road

      0  

    Default


    I got that working by using multiple if else conditions. That is once when the condition is true for data one column check you will return true and therby display that record. If condition fails continue with next column check, there by u can get to check all the columns..

Similar Threads

  1. Multiple store filters not working, array in filter neither.
    By kevinv1990 in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 19 Nov 2010, 10:35 AM
  2. Help with Store multiple filter
    By nicosk in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 23 Jul 2010, 2:58 AM

Thread Participants: 3

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar