1. #41
    Sencha User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    linomelone is on a distinguished road

      0  

    Default


    I am having the same problem with window xp64

    no proxy or firewall.

  2. #42
    Sencha User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    megazomb is on a distinguished road

      0  

    Default


    Windows 7 | 64; no proxy:

    sencha_001.jpg

    Want to try this

  3. #43
    Sencha User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    mai-marie is on a distinguished road

      0  

    Default same problem

    same problem


    when i try to put the user name and the pass
    it says
    unable to contact sencha license ...etc, and the application doesn't open . what should i do

  4. #44
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bay Area
    Posts
    152
    Vote Rating
    1
    mmullany is on a distinguished road

      0  

    Default


    It looks like we're having a connection bug on 64bit windows. Let us figure out what's going on and we'll do a respin.

  5. #45
    Sencha User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    eparks is on a distinguished road

      0  

    Default


    I'm having the same issue on 32bit Windows 7. I tried logging in on two days ago without luck, then again today and still no dice.

  6. #46
    Sencha User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    jacksutherl is on a distinguished road

      0  

    Exclamation Any feedback yet for Win 7 users?

    Any feedback yet for Win 7 users?


    I'm also running Win 7 32 bit, and I'm allowing the program through Windows Firewall. But I'm still getting the "Unable to connect to license server" message. Please advise.

  7. #47
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bay Area
    Posts
    152
    Vote Rating
    1
    mmullany is on a distinguished road

      0  

    Default


    We just posted a new build last night with a fix for this on Win64. Please check it out and see if you're still having issues.