1. #1
    Ext User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    a0137 is on a distinguished road

      0  

    Default looping animation

    looping animation


    hi!

    now i can make looping animation for object without clicking?

    thanx

    p.s. amazing tool - thanx alot

  2. #2
    Sencha User abe.elias's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Palo Alto, CA
    Posts
    407
    Vote Rating
    22
    abe.elias will become famous soon enough abe.elias will become famous soon enough

      0  

    Default


    Have you tried the iteration property? It's quite helpful for looping.

  3. #3
    Ext User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    a0137 is on a distinguished road

      0  

    Default


    yeah...
    i mean real LOOPING with iteration property value equals to inf...
    thanx anyway
    no looping

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bay Area
    Posts
    152
    Vote Rating
    1
    mmullany is on a distinguished road

      0  

    Default


    We'll have this setting available, in the meantime, just set it to a really high number.

  5. #5
    Ext User
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    elchiva is on a distinguished road

      0  

    Default


    I had the same doubt and this is how I did it:

    1. I kept the sencha generated animation apart in an individual file.
    2. I inserted the animation in the file i wanted it via <iframe>
    3. In the animation file, I setted a <meta http-equiv="refresh" content="nnn" URL="xxx"> where nnn stands for the time my animation lasts and xxx stands for the file itself containing the animation.

    It works like a charm!

  6. #6
    Ext User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    a0137 is on a distinguished road

      0  

    Default


    thanx, elchiva

  7. #7
    Ext User
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    iwebmagazin is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by abe.elias View Post
    Have you tried the iteration property? It's quite helpful for looping.
    Hi,

    i've use the iteration property, but it doesn't work.

Similar Threads

  1. Looping through a DataStore
    By DrZog in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12 Jun 2012, 2:28 AM
  2. Looping
    By JerrySS in forum Ext.nd for Notes/Domino
    Replies: 5
    Last Post: 3 May 2009, 2:43 AM
  3. I have problems looping
    By poppers112 in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 6 Feb 2008, 4:40 AM
  4. Templating without looping
    By patspam in forum Community Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 30 May 2007, 7:06 PM
  5. Sprite Looping
    By JohnT in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 28 Jan 2007, 12:32 PM

Thread Participants: 4