1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Vote Rating
    0
    randielCoder is on a distinguished road

      0  

    Thumbs up


    You are the best again, Condor. Thanks for all.

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Vote Rating
    0
    randielCoder is on a distinguished road

      0  

    Default I use this function

    I use this function


    I use genProxy function and work, but in this case:

    Code:
    Ext.getCmp('scfpop_cmbProducto').on('select', function(cmb, record, index){
      
        storeCmb = Ext.getCmp('scfpop_cmbTipoProducto').store;
        storeCmb.load({
    		params: { 
    			codigoProducto: record.get('ID_PRODUCTO')
    		}
    	});
    });
    I obtain an error: this.proxy is null or not an object.
    I validate my servlet and it work.

    Please give me any suggest, Thanks,

  3. #13
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,251
    Vote Rating
    73
    Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold

      0  

    Default


    It looks like you didn't specify a url for the second store.

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Vote Rating
    0
    randielCoder is on a distinguished road

      0  

    Default yes URL not found.

    yes URL not found.


    In getProxy function i use: "data: jsonExt" it's an array.
    But i need two combos in cascade then:

    - load combos with a initial value (i call getProxy for each)
    - the user selects the value on the first combo
    - i try load again store for the second combo but it doesn't work

    Today, i try refresh the store for the second combo (calling getProxy again with the same "idStore")
    it's that posible ?

    Thanks,

  5. #15
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,251
    Vote Rating
    73
    Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Instead of calling load() use loadData(newData).

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Vote Rating
    0
    randielCoder is on a distinguished road

      0  

    Cool Thanks Condor

    Thanks Condor


    A lot of thanks,

    i use this now:

    Code:
    var params = Ext.urlEncode({
    		codigoProducto: record.get('ID_PRODUCTO')
    	});
    	Ext.getCmp('scfpop_cmbTipoProducto').store.loadData(genProxy('ListaTipoObligacion','ListaTipoObligacion', params, 1));
    I will try to improve.

Similar Threads

  1. Dinamic Textfields with ComboBox
    By michelmfreitas in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 14 Oct 2010, 10:22 AM
  2. Dinamic Textfields with ComboBox
    By michelmfreitas in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 14 Oct 2010, 10:08 AM
  3. Custom mapping function for JsonStore
    By csext5 in forum Ext Designer: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 29 Jul 2010, 5:07 AM
  4. Dinamic Grid
    By PHP Detonator in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 21 Nov 2008, 12:07 AM
  5. Menu Dinamic.
    By Perfect Lion in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 4 Oct 2007, 12:48 AM

Thread Participants: 2

Tags for this Thread

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar