1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    75
    Vote Rating
    0
    jedihua is on a distinguished road

      0  

    Default Unfilter results

    Unfilter results


    Hi, everyone:

    Is there anyway to unfilter a datastore? What if I filtered a store and want to go back? Is reload the store the only solution? Thanks

  2. #2
    Sencha - Training Team mrsunshine's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany - Darmstadt
    Posts
    691
    Vote Rating
    12
    mrsunshine will become famous soon enough

      0  

    Default


    PHP Code:
    store.clearFilter() 

Similar Threads

  1. GroupingView with summary results
    By vvorobeychik in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 24 May 2010, 9:22 AM
  2. Submit - using results
    By Jack_S in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 19 Oct 2009, 1:57 PM
  3. grid refresh no results
    By blow in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 24 Sep 2009, 5:09 AM
  4. No Search Results
    By waldav00 in forum Ext.nd for Notes/Domino
    Replies: 7
    Last Post: 21 Apr 2008, 10:23 PM
  5. Firebug Timing Results
    By cerad in forum Community Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11 Apr 2008, 12:39 PM

Thread Participants: 1