Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    75
    Vote Rating
    0
    jedihua is on a distinguished road

      0  

    Default tpl changed in version 1.0.1?

    tpl changed in version 1.0.1?


    Hi, I'm trying to insert a div tag into a tpl statement. But the "<div class=\'hello\'>" is no longer working. does it changed in version 1.0.1? The html elements become "<div class hello''>" in Safari debugging tool. Is there any way to fix it? Thanks!

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    75
    Vote Rating
    0
    jedihua is on a distinguished road

      0  

    Default


    The line is like '{[ xindex == 3 ? "<div class=\'show-title\'>" : ""]}'

Similar Threads

  1. [CLOSED] creating tpl format in new version 0.99 not working
    By avishek1 in forum Sencha Touch 1.x: Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 9 Nov 2010, 10:02 AM
  2. [SOLVED] Version 1.0.1 for Linux32 seems to be version 1.0.0.10c
    By larsfrommars in forum Ext Designer: Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 25 May 2010, 5:17 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 23 Aug 2009, 1:18 PM
  4. Ext Version 2.2 -> Ext.Menu has been changed. Can anyone help?
    By ikk0 in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 18 Aug 2008, 6:03 AM