Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,866
    Vote Rating
    438
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default [PENDING] Lockup issues when changing properties

    [PENDING] Lockup issues when changing properties


    In the latest release, I have had several lockups when adding a panel, adding a container and trying to change the width of the container.

    It simply renders all the controls useless. I cannot change any of the values.

    I can resize the window, but the container remains that same size like it is frozen.
    This has happened the last 2 times I have tried it.

    All menus/buttons work, but the main design canvas and property editor are useless.

    I cannot exit the program (exit dialog displays), but nothing happens.
    I cannot kill the process using top/kill. I have to restart X to remove the app.

    I am using:
    Ubuntu 9.10/amd64

    Regards,
    Scott.

  2. #2
    Sencha - Desktop Packager Dev Team jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    1,747
    Vote Rating
    7
    jarrednicholls will become famous soon enough jarrednicholls will become famous soon enough

      0  

    Default


    Hi Scott,

    If you are able to produce a 1-2-3 step process to reproduce the lockup, then please let us know. The lockup is caused by a Javascript error, which will cause a basic breakdown of everything.

    Also, if you pass the kill signal to the kill command, it should stop the process.

    Code:
    kill -9 <proc #>

  3. #3
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,866
    Vote Rating
    438
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    Load XDS
    -Place a Window/panel
    -Add several containers (hbox)
    -Add several textfields
    -Add a width value to any of the containers.

    As mentioned, kill does absolutely nothing. App remains until I restart X.

    Has happened twice, but intermittently as to when.

    Regards,
    Scott.

  4. #4
    Sencha - Desktop Packager Dev Team jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    1,747
    Vote Rating
    7
    jarrednicholls will become famous soon enough jarrednicholls will become famous soon enough

      0  

    Default


    Ok thanks for the steps, will look into this.

    If kill -9 doesn't work, Force Quit will. Open System Monitor and find the process, then you can End Process (or right-click and Kill Process, though this should be the same as kill -9). I know that works, I've had to do it myself

  5. #5
    Sencha - Desktop Packager Dev Team jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    1,747
    Vote Rating
    7
    jarrednicholls will become famous soon enough jarrednicholls will become famous soon enough

      0  

    Default


    Let me reiterate the steps to make sure this is accurate (there's some ambiguity):
    1. New Panel
    2. Set Panel to hbox layout
    3. Add two Containers to Panel
    4. Add two TextFields to Panel
    5. Set a width to one of the Containers

  6. #6
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,866
    Vote Rating
    438
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    -Window (or panel)
    --container (hbox)
    ---textfields

    change width of container holding fields.

    As for System Monitor, that worked, thanks.. I have always used CLI.

    Regards,
    Scott.

  7. #7
    Sencha - Desktop Packager Dev Team jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    1,747
    Vote Rating
    7
    jarrednicholls will become famous soon enough jarrednicholls will become famous soon enough

      0  

    Default


    Ok I will try to reproduce the issue. Thanks.

Similar Threads

  1. How to changing dynamically values and properties other fields
    By ec-cts in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11 Apr 2008, 2:14 AM
  2. [solved] changing panel properties dynamicly
    By hga77 in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10 Oct 2007, 1:54 PM
  3. Properties of form changing on the fly
    By mehal in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 6 Sep 2007, 1:59 AM
  4. Properties of form changing on the fly
    By mehal in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 6 Sep 2007, 1:55 AM

Thread Participants: 1

Tags for this Thread