Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    uhuru is on a distinguished road

      0  

    Default get value of a textfield

    get value of a textfield


    Hello.
    I have an ActionSheet witch contains a textfield and some buttons.

    When I click one of that buttons I need it to use the textfield value.

    I tried to give an id or name to the textfield like this:

    Code:
                                xtype: 'textfield',
                                name: 'text',
                                id: 'text',
    and then use text.getValue(); on the button handler, but it's not working, any idea? thanks

  2. #2
    jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,353
    Vote Rating
    77
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      1  

    Default


    i would stay away from using static IDs, but if you *must*, use Ext.getCmp('text').getValue();

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Vote Rating
    0
    aflext is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by jay@moduscreate.com View Post
    i would stay away from using static IDs, but if you *must*, use Ext.getCmp('text').getValue();
    How to stay away from using static IDs ?

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10 Nov 2010, 7:28 PM
  2. Witch is faster Ext.form.TextField or xtype:'textfield' ?
    By lassaad in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 7 Sep 2009, 5:12 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 9 May 2008, 10:50 PM
  4. Putting a textfield inside a column, textfield loses fieldlabel
    By sublimespot in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 14 Mar 2008, 9:37 AM

Thread Participants: 2

Tags for this Thread