Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    10
    Vote Rating
    0
    monkeyvu is on a distinguished road

      0  

    Default Grdpanel focusRow doesn't work

    Grdpanel focusRow doesn't work


    Hi all,

    My application will add a new record in resources. Then I want to focus on the row which has been added. My code is like below:
    Code:
            this.grid.store.loadData(newResource, true);            
            this.grid.store.groupBy("Category", true);
            
            this.grid.getView().focusRow(this.resourceStore.indexOfId(staffid));
    The row will be added and the grid is re-group correctly but it doesn't go to the added row. It just goes to the first row.

    Anyone knows this issue? Pleas help me thanks very much.

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    10
    Vote Rating
    0
    monkeyvu is on a distinguished road

      0  

    Default Grdpanel focusRow doesn't work

    Grdpanel focusRow doesn't work


    Look like it goes to that added row already but the grid is refresh and it goes to the first row again.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    10
    Vote Rating
    0
    monkeyvu is on a distinguished road

      0  

    Default Grdpanel focusRow doesn't work

    Grdpanel focusRow doesn't work


    I know the reason. The loadData method will fire an event "load" so the grid will be loaded again so it goes to the first row instead of my focused row.

    Do you know how to solve this issue?

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    cyberian is on a distinguished road

      0  

    Default Similar problem with focusRow()

    Similar problem with focusRow()


    I have a similar problem.
    My `store` was reloaded. Before that I add a listener for store.on('load',...)
    Handler function has got parameters with desired row number and looks as this:


    Code:
      agrid.store.on('load', function (s,r,o){
                agrid.getView().focusRow( this.row );
                agrid.getSelectionModel().selectRow( this.row );
            }, {row: somerow} , {single:true}); 
       myStore.reload();
    Row is actually selected but not focused. View of the `agrid` is scrolled to top.
    I'm at a loss.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    cyberian is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by cyberian View Post
    Code:
      agrid.store.on('load', function (s,r,o){
                agrid.getView().focusRow( this.row );
                agrid.getSelectionModel().selectRow( this.row );
            }, {row: somerow} , {single:true}); 
       myStore.reload();
    My problem gone away after I added {single:true; delay: 100}

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Delhi
    Posts
    22
    Vote Rating
    0
    ashu2289 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Can we do it without using delay?

Similar Threads

  1. GrdPanel looses view on reconfigure
    By Thomas233 in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 6 Aug 2009, 3:47 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 27 Mar 2009, 11:20 AM
  3. How to scroll to a Grid's row (focusRow, scrollTo doesn't work)
    By maya in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 7 Oct 2007, 5:18 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 20 Dec 2006, 6:48 PM
  5. In Grids, does not work function "focusRow" :(
    By lbpf in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 29 Nov 2006, 6:39 AM

Thread Participants: 2