1. #1
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Troyes, France
    Posts
    183
    Vote Rating
    0
    kyrillos52 is on a distinguished road

      0  

    Default Problem with Sencha Touch

    Problem with Sencha Touch


    Hello,

    I don't arrive to use sencha touch with firefox on Mac. It's working on Safari.

    Do you have a solution about that ?

    Thank you

  2. #2
    Touch Premium Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    48
    Vote Rating
    0
    glarotech is on a distinguished road

      0  

    Default


    Have a look at the following post: http://www.sencha.com/forum/showthre...ebkit-browsers

    Sencha is working with WebKit based browsers, so Chrome will work too.

    - domi

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    naresh dwivedi is on a distinguished road

      0  

    Default tab panel

    tab panel


    good evening sir i want to know that how can i used 2 panel at a time.

Similar Threads

  1. Sencha Touch API Docs search problem?
    By ironandsteel in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 1 Jul 2011, 10:17 AM
  2. Sencha Touch / ExtJS and Treesaver problem
    By Ion Tichy in forum Ext 3.x: User Extensions and Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 9 Feb 2011, 2:22 AM
  3. [INFOREQ] Problem migrate to Sencha Touch 1.0.1
    By scaron in forum Sencha Touch 1.x: Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 3 Dec 2010, 2:39 PM
  4. Would Sencha Touch Help this Problem
    By prolink007 in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 30 Sep 2010, 6:14 PM
  5. sencha touch list store problem
    By reminder in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 27 Jun 2010, 11:33 AM

Thread Participants: 2