Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for TOUCH-2804 in a recent build.
  1. #11
    Sencha - Community Support Team VinylFox's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,501
    Vote Rating
    8
    VinylFox will become famous soon enough VinylFox will become famous soon enough

      0  

    Default


    It took a year to fix a bug I provided you guys with the fix for in a clearly stated and researched bug report.

  2. #12
    Sencha - Sencha Touch Dev Team
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    86
    Vote Rating
    21
    RossGerbasi will become famous soon enough RossGerbasi will become famous soon enough

      1  

    Default Seriously?!

    Seriously?!


    I love sencha, trust me I do. I am just confused as to how this bug is STILL in ST 2.0.1.

    Path: \sdk\src\util
    File: Geolocation.js
    Line: 375

    Currently:
    Code:
    allowHighAccuracy: this.getAllowHighAccuracy()
    Change to
    Code:
    enableHighAccuracy: this.getAllowHighAccuracy()
    Pretty Please...

    For those trying to get this fixed now add the following code for ST2.0.1

    Code:
    		Ext.override(Ext.util.GeoLocation,{
    			parseOptions: function(){
    				var timeout = this.getTimeout(),
    		            ret = {
    		                maximumAge: this.getMaximumAge(),
    						enableHighAccuracy: this.getAllowHighAccuracy()
    		            };
    
    
    		        //Google doesn't like Infinity
    		        if (timeout !== Infinity) {
    		            ret.timeout = timeout;
    		        }
    		        return ret;
    		    }
    		});

  3. #13
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Germany
    Posts
    119
    Vote Rating
    3
    clifficious is on a distinguished road

      0  

    Default


    I'm actually not sure if this has really been fixed.....

    @chaoswarp: thanks for your workaround. Unbelievable that this is still not fixed!
    Seems that my device is now searching for GPS, but just for a second and then uses the default network location. I'll have to dig deeper into it.

  4. #14

Similar Threads

  1. Issue with Android geolocation...
    By JoshAAiM in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 3 Jul 2011, 4:41 AM
  2. Ext.Map with geolocation problem
    By NitrOuS in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 19 Jan 2011, 1:04 PM
  3. Phonegap and geolocation?
    By johnwards in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 14 Nov 2010, 3:41 PM
  4. Ext.util.GeoLocation and .99
    By xnakxx in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 5 Nov 2010, 1:31 PM

Thread Participants: 7

Tags for this Thread