1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    72
    Vote Rating
    0
    rhytha is on a distinguished road

      0  

    Post Combobox multiselect issue

    Combobox multiselect issue


    Hi,

    I have used a combo box with multiselect: true option. It's working file. My problem is when i submitted the form it posted like this

    user_roles: 'admin'
    user_roles: 'member'

    instead of user_roles: 'admin, member'

    any body give me the solution for this.

    Regards,
    Riyaz

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    72
    Vote Rating
    0
    rhytha is on a distinguished road

      0  

    Default


    This is my combo box code i have used:

    Code:
    xtype: 'combobox',
    multiSelect: true,
    editable: false,
    triggerAction: 'all',
    forceSelection: true,
    fieldLabel: 'User roles',
    name: 'user_roles',
    hiddenName: 'user_roles',
    displayField: 'user_roles_name',
    valueField: 'user_roles_id',
    queryMode: 'local',
    store: store,
    allowBlank: true,
    anchor: '100%'
    Regards,
    Riyaz

  3. #3
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    204
    Vote Rating
    1
    Justin Noel is on a distinguished road

      0  

    Default


    I've posted a similar question in the Premium Forums. Hopefully it will get a response.

    http://www.sencha.com/forum/showthre...boBox&p=624543

    Did you ever find a solution on your own?

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Australia
    Posts
    3
    Vote Rating
    1
    ilia000 is on a distinguished road

      1  

    Default


    Try to set field name (hidden_name I guess) to "user_roles[]".

  5. #5
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    204
    Vote Rating
    1
    Justin Noel is on a distinguished road

      0  

    Default


    You are correct, just set the field name to : user_roles[].

    Also, see my post about dealing with ComponentQuery when using field names like this.


    http://www.sencha.com/forum/showthre...l=1#post624678

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Vote Rating
    1
    Dafram is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by ilia000 View Post
    Try to set field name (hidden_name I guess) to "user_roles[]".
    It works for me, thanks.

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar