Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for EXTJS-4632 in a recent build.
  1. #11
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    12
    Vote Rating
    0
    atrius is on a distinguished road

      0  

    Default


    Yeah, we've run across the same behavior where we have a grid that reloads every 30 seconds and is on a hidden card. If the card is destroyed (and this the grid) there is no issue.

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    56
    Vote Rating
    0
    brentdooley999 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Has there been an official response to this bug? Is this something that the dev team has been able to replicate? Will this fix be in 4.1?

    Can someone on the Sencha team comment on this? This bug isn't a deal breaker but it does make the most important page of my application look very sloppy. We're in the testing phase of our ExtJS 3 to 4 conversion and it's looking awesome except for this one issue. I have time now and can try to replicate this in a test case but I don't want to go through this if it's something that is already being taken care of.

  3. #13
    Sencha - Community Support Team hendricd's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Long Island, NY USA
    Posts
    5,962
    Vote Rating
    10
    hendricd will become famous soon enough hendricd will become famous soon enough

      0  

    Default


    After reviewing the Loadmask code, it appears this issue has been resolved in 4.0.7 and 4.1PR.
    "be dom-ready..."
    Doug Hendricks

    Maintaining ux: ManagedIFrame, MIF2 (FAQ, Wiki), ux.Media/Flash, AudioEvents, ux.Chart[Fusion,OFC,amChart], ext-basex.js/$JIT, Documentation Site.


    Got Sencha licensing questions? Find out more here.


  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    46
    Vote Rating
    0
    paipai is on a distinguished road

      0  

    Default


    Same problem here with ExtJS 4.0.7
    The 4.1 is not working with my app so I can say for this version.

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    56
    Vote Rating
    0
    brentdooley999 is on a distinguished road

      0  

    Default


    I'm running 4.0.7 also and have the issue.

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    46
    Vote Rating
    0
    paipai is on a distinguished road

      0  

    Default


    Another probem with mask. When I use it on a window, the mask is display bellow the window so it is not visible.

    Lots of bugs with these mask, should I try to fix this bugs or should I wait for new version ?

  7. #17
    Ext JS Premium Member neongrau's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    249
    Vote Rating
    0
    neongrau is on a distinguished road

      0  

    Default


    hmm i'm seeing this just SINCE 4.0.7

    Allso all load-masks on views within a panel that has autoScroll true get the load-mask placed centered on the total content height. making the load-masks appear way off.

    I saw ppl reporting issues about the load-masks since day 1 when 4.0.7 was released.
    Was expecting a fix soon tbh.

    btw. happens especially on Accordion-layouts, GridPanel load-masks seem to work fine.

    this is how it looks like
    load-mask-misplaced.jpg

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    56
    Vote Rating
    0
    brentdooley999 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Again....Sencha team.

    Do I need to take the time to replicate the issues I have in a basic test case or is this a known issue that's already being addressed?

    I see tons of complaints on this forum about load mask issues. I can currently think of 3 but have only mentioned 1 because I didn't want to hijack this thread. So far the official response is that the issue is fixed in 4.0.7, but it's clearly not. Is it being addressed?

    I am committed to ExtJs 4.x and will do what it takes to help make it work.

  9. #19
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    69
    Vote Rating
    0
    scancubus is on a distinguished road

      0  

    Default


    I'm having the same problem. I have two grids that are instantiated from the same xtype. The two grids are on two different tab Panels. The two grids share the same store.

    The grid panel uses a grid view, and the gridviews loadMask config is defaulted tontrue. When I set the loadMask:false, I did not see the loadmask anymore.

    I think what is happening is that it is not marking the grid in another tab as 'disabled', because they are bound to the same store. Hopefully this helps in some way!

    One other place to look is in the LoadMask's onBeforeLoad event, which gets called before a store loads(I believe)

    if(!this.disabled) <------ mine was not disabled.

    In my opinion, still a bug. If I cant see the component, disable it.
    Code:
    onBeforeLoad : function() {
            var me = this,
                owner = me.ownerCt || me.floatParent,
                origin;
            if (!this.disabled) {
                // If the owning Component has not been layed out, defer so that the ZIndexManager
                // gets to read its layed out size when sizing the modal mask
                if (owner.componentLayoutCounter) {
                    Ext.Component.prototype.show.call(me);
                } else {
                    // The code below is a 'run-once' interceptor.
                    origin = owner.afterComponentLayout;
                    owner.afterComponentLayout = function() {
                        owner.afterComponentLayout = origin;
                        origin.apply(owner, arguments);
                        if(me.loading) {
                            Ext.Component.prototype.show.call(me);
                        }
                    };
                }
            }
        }

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    56
    Vote Rating
    0
    brentdooley999 is on a distinguished road

      0  

    Default


    My situation is similar. I have 2 grids on 2 different cards in my employee section that share the same store. One is a full employee list with a lot of info, the other "jump to" list using just their names. On the page with the full grid it works great. On the employee details page the small "jump to" list is displayed and I get the load mask in the corner.

Turkiyenin en sevilen filmlerinin yer aldigi xnxx internet sitemiz olan ve porn sex tarzi bir site olan mobil porno izle sitemiz gercekten dillere destan bir durumda herkesin sevdigi bir site olarak tarihe gececege benziyor. Sitenin en belirgin ozelliklerinden birisi de Turkiyede gercekten kaliteli ve muntazam, duzenli porno izle siteleri olmamasidir. Bu yuzden iste. Ayrica en net goruntu kalitesine sahip adresinde yayinlanmaktadir. Mesela diğer sitelerimizden bahsedecek olursak, en iyi hd porno video arşivine sahip bir siteyiz. "The Best anal porn videos and slut anus, big asses movies set..." hd porno faketaxi