1. #71
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    748
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Look at the DOM structure. Each row is a <div> with .x-dataview.item CSS class. You can then use CSS to have those alternate colors.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  2. #72
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    103
    Vote Rating
    0
    mike lebowski is on a distinguished road

      0  

    Default


    Anybody else having problem with the DataGrid not being able to find the store?

    http://www.sencha.com/forum/showthre...not-find-store

    no one has any such problem going from beta to rc or final? very strange as this is the only thing that broke for me in that move

  3. #73
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    748
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Any reason why you have the grid wrapped in a container? Doesn't look like the container is adding anything.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  4. #74
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    86
    Vote Rating
    0
    alohainc is on a distinguished road

      0  

    Default


    I have used container to give it hieght and width to grid. That container is one view file, later I added it as an item in view port.

  5. #75
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    748
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    From my point of view you don't need to have the container around it. But try adding align : 'stretch' to your layout config.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  6. #76
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    86
    Vote Rating
    0
    alohainc is on a distinguished road

      0  

    Default


    Ok. I try it. But right I think my problem is to bind store to List/Grid. How to bind store in controller.

  7. #77
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    748
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    It's looking for a store with a storeId of 'Stores' in the StoreManager.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  8. #78
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    86
    Vote Rating
    0
    alohainc is on a distinguished road

      0  

    Default


    In the above code we can see that, I have store named Stores and I checked DOM structure too. There is no data coming to the grid.

  9. #79
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    748
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    So then you don't have a store created with that storeId
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  10. #80
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    86
    Vote Rating
    0
    alohainc is on a distinguished road

      0  

    Default


    Do you mean that I must add storeid to Stores store. I tried that too, same result. The way I am using the model, store and data, is it correct?

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar