1. #1
    Sencha User poojagarg89's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ahmedabad,India
    Posts
    213
    Vote Rating
    0
    poojagarg89 is on a distinguished road

      0  

    Default Answered: grid columns are not getting fit in the GridPanel

    Answered: grid columns are not getting fit in the GridPanel




    here I have a tab panel announcements in which I have GridPanel with diff. columns

    but the columns are not fitted into it I mean there's space left after ACTIVE column
    I used
    viewConfig:{ forceFit: 'fit'}

    but still the columns are not getting fitted into the GridPanel .....
    so is there any code that I need to write in my GridPanel????

  2. A few thoughts:
    • forceFit is a boolean, so it'd be forceFit: true.
    • forceFit is a config option of the grid, not the view.
    • Consider using flex values for widths instead of forceFit.

  3. #2
    Sencha User skirtle's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,338
    Answers
    498
    Vote Rating
    248
    skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of

      0  

    Default


    A few thoughts:
    • forceFit is a boolean, so it'd be forceFit: true.
    • forceFit is a config option of the grid, not the view.
    • Consider using flex values for widths instead of forceFit.

  4. #3
    Sencha User semialcruz's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chapinlandia
    Posts
    12
    Vote Rating
    0
    semialcruz is on a distinguished road

      0  

    Default Same here

    Same here


    I'm getting the same error here, but only with the headers of each column...

    print.jpg

  5. #4
    Sencha User skirtle's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,338
    Answers
    498
    Vote Rating
    248
    skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of skirtle has much to be proud of

      0  

    Default


    @semialcruz. I don't believe your problem is related. Please start a new thread that fully describes your problem, including the browsers you've tested, ExtJS version and relevant sample code.

  6. #5
    Sencha User semialcruz's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chapinlandia
    Posts
    12
    Vote Rating
    0
    semialcruz is on a distinguished road

      0  

    Default


    Thanks @skirtle I open a new thread here:

    http://www.sencha.com/forum/showthre...d=1#post663793

    If you could help me, I'd appreciate it

  7. #6
    Sencha User poojagarg89's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ahmedabad,India
    Posts
    213
    Vote Rating
    0
    poojagarg89 is on a distinguished road

      0  

    Default


    hey Skirtle, the flex values worked and m getting the grid all over my content panel.....thanx a lot

Thread Participants: 2

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar