1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    213
    Vote Rating
    9
    ldonofrio will become famous soon enough

      0  

    Default


    Can't reproduce. Post a screenshot

    Quote Originally Posted by notjoshing View Post
    Using 4.0.7, I found that the text was cut off for text fields. I switched to a Textarea instead, and that resolved the issue.

    Josh

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    213
    Vote Rating
    9
    ldonofrio will become famous soon enough

      0  

    Default


    Not tested with others plugins.
    RowNumber column hava a dataIndex?? Strange.
    I think that you have to simply not pass "filter" to the RowNumbered column.

    Quote Originally Posted by notjoshing View Post
    When using the RowNumberer plugin, you'll get errors unless you escape the column when creating the filter header. I changed line 268 of the most recent version to do this:

    if (column.filter && column.dataIndex.length ) {

    Josh

  3. #13
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,935
    Vote Rating
    443
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    @Leonardo

    Here is the screen of what I am talking about. If I set filter: false for a column in the middle of the grid, it displays correctly .. the color of the header:

    Correct:
    Selection_011.png

    If I do the same on the first column, it displays incorrectly as:

    Selection_013.png

    This is also how the last column displays when I hover to select the 'clear all filter' that you create

    Edit: I believe the above issue has to do with the sorting icon, but it still gives you an idea on how the clear all displays on hover without any text/icon

    Regards,
    Scott

  4. #14
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,935
    Vote Rating
    443
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    Column without filterBar:
    Selection_014.png

    Column with filterBar:
    Selection_015.png

    If you hover the column with filter, then it displays as first image.

    Regards,
    Scott.

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    213
    Vote Rating
    9
    ldonofrio will become famous soon enough

      0  

    Default


    Scott if i undertand.
    Seems that you are talking about the css gradient that is expanded.
    I was using grey theme and doen't note that.

    Is a sass thing, i'll try to fix it but really it doen't matter for me.

    Regards,

    Leonardo

  6. #16
    Sencha Premium Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    USA
    Posts
    73
    Vote Rating
    0
    notjoshing is on a distinguished road

      0  

    Default


    I didn't dig into the RowNumberer internals to see, but from what I've seen before it's essentially creating another column which can be customized like any other. There may be more to this, and I'll try to remember to look into it when I'm done coding what I'm working on.
    Using:
    ExtJS 2.2, 3.2, 4.0.7a
    WinXP SP3
    FF10,6; IE6; IE8; Safari

  7. #17
    Ext JS Premium Member SMMJ_Dev's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    88
    Vote Rating
    0
    SMMJ_Dev will become famous soon enough

      0  

    Default


    Nice, I can't wait to check it out. I have had absolutely no time to show all my updates and extensions I created. Not to mention the updates for 4.1. I will definitely take a look at this to see if I can't bring something together for more elegant solutions for my 4.1 updates.

    In order to get the filters working correctly with resizing and moving of columns I had to override the HeaderResizer plugin for column resizing and DropZone code for moving columns around. I think I might be able to fix the issue calling doComponentLayout on different grid events, but I have not tried it yet. I have posted a bug and they are working on it, so I might not have to do this once they update for the bug.
    ExtJS 4.0 - Ext.ux.grid.FooterSummary (Coming Soon)
    ExtJS 4.0 - Ext.ux.form.field.IPhoneSwitch (Coming Soon)
    ExtJS 4.0 - Ext.ux.grid.HeaderFilter
    (Updates Coming Soon)
    ExtJS 4.0 - Ext.ux.menu.DynamicMenu

    ExtJS 4.0 - Ext.ux.form.field.ClearableCombo
    ExtJS 4.0 - Ext.ux.form.field.FormPanelEditor
    ExtJS 4.0 - Grouping Extra Features (Overrides) (Updates Coming Soon)

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    213
    Vote Rating
    9
    ldonofrio will become famous soon enough

      0  

    Default


    Thanks SMMJ for your first approach!

  9. #19
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,935
    Vote Rating
    443
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    @Leonardo:

    2) extraColumn: Don't understand the point? Do you mean the background-color = white on hover? That's intentional, i get the idea from the saki's one that you linked. If is not, post screenshot please.
    Here is what I am referring to on the extra column.

    If you look at the example from Saki, it displays the 'X' for clear all where the grid scrollbar would even if there is no scrollbar.

    (1 space)
    Selection_006.png

    In your version it creates an extra column beside the scrollbar space would go and you now have 2 spaces at the end of your grid.

    (2 spaces)
    Selection_008.png

    If you could update it to just use the space over the scrollbar, that would look much better.

    Again, looking at the example:
    http://www.sencha-addons.com/public/gms/examples/index.html

    If you resize the window to display the scrollbar, there is no change in the spacing.

    Regards,
    Scott.

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    213
    Vote Rating
    9
    ldonofrio will become famous soon enough

      0  

    Default


    Ext 3.x always reserves space for vertical scrollbar, Ext4 shows/hides the scroller on demands.
    I've nothing to do with this, i can`t trust in 4 scroller.