1. #151
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    24
    Vote Rating
    2
    landoni is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi, is it possible to search between dates? thanks!

  2. #152
    Touch Premium Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Germany, Dortmund
    Posts
    249
    Vote Rating
    12
    hschaefer123 will become famous soon enough

      0  

    Default


    The default filter fields uses the comparator "eq" for equals or "like" depending on datatype.

    For this we use addtional comparators like
    lt = lowerThan
    gt = greaterThan
    le = lowerEquals
    ge = greaterEquals
    ...

    This way you can have one filter field GE and another column for LE,
    but you need two columns.
    For ext 3.x i have implemented a DataRangeWidget to be able to select rangeswith such a widget
    but it is currently not migrated to 4.2.x

    Currently the shown implementation of filter does not allow dataIndex twice, means used column dataIndex has to be unique (because of the used MixedCollections and taking dataIndex as KEY!).

    So there is currently no easy support for your request!

    Cheers Holger

  3. #153
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    24
    Vote Rating
    2
    landoni is on a distinguished road

      0  

    Default


    thanks for the reply, guess i'll have to make a search form then, 2 columns will not work. Thanks again

  4. #154
    Sencha User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    8
    Vote Rating
    1
    m0r14rty is on a distinguished road

      0  

    Default setPadding no longer exists, so interceptor fails now.

    setPadding no longer exists, so interceptor fails now.


    I wanted to note that in 4.2, the interceptor for column.setPadding() doesn't work anymore as it's no longer a function within Ext.grid.column.Column. I've written another thread in Q&A asking what happened to this function so it's possible to find out which function to intercept and avoid now.

    I'm getting all my column and field data for my store from metaData in the call, so it might still work with grids that are already defined. It seems that some of them work while others don't, ex: if there is no text then they render the boxes correctly.

    http://www.sencha.com/forum/showthre...removed-in-4.2

  5. #155
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Vote Rating
    1
    joenilson is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi, where must to be the "grid.addDocked( me.filterBar );" code, i will appreciate your answer or the filterBar.js updated file.

  6. #156
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Vote Rating
    1
    joenilson is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi, i do a modification to this extension and make that this render docked and the operatorbutton can use languages for multilang apps, i attached a working example with extjs 4.2.0,

    All comments are welcome.

    2013-09-11: I updated the uxs.css and the FilterBar.js because with a selModel checkbox active it was rendering not aligned with the columns.
    Attached Files

  7. #157
    Sencha Premium Member ajaxvador's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PARIS, FRANCE
    Posts
    206
    Vote Rating
    0
    ajaxvador is on a distinguished road

      0  

    Default


    +1
    Vador

  8. #158
    Touch Premium Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    124
    Vote Rating
    0
    JavascriptParrot is on a distinguished road

      0  

    Default


    I try this with Ext 4.2.1 but is doesn't work

    PHP Code:
    Uncaught TypeErrorObject #<error> has no method 'push' ext-all-debug.js:109366 
    Update:
    The updated version from joenilson throws the same error.

  9. #159
    Sencha User BillySao's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    27
    Vote Rating
    1
    BillySao is on a distinguished road

      0  

    Default


    hello, I'm working on sencha architect Version: 2.2.2 Build: 991, my problem is that when I give focus to the header which has a built textField and start writing an entry in the filter to me starts to filter it loses focus and the data you enter.

    imagen A.jpg


    FilterBar.xda
    FilterBar.zip
    BillySao
    Developer and Analyst

  10. #160
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Vote Rating
    0
    dr_d00m is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi.
    I would like to add some custom elements to the FilterBar (images in a div in my case) to the FilterBar, if the filter is disabled for a column.
    Is that somehow possible?
    Thanks in advance.

Turkiyenin en sevilen filmlerinin yer aldigi xnxx internet sitemiz olan ve porn sex tarzi bir site olan mobil porno izle sitemiz gercekten dillere destan bir durumda herkesin sevdigi bir site olarak tarihe gececege benziyor. Sitenin en belirgin ozelliklerinden birisi de Turkiyede gercekten kaliteli ve muntazam, duzenli porno izle siteleri olmamasidir. Bu yuzden iste. Ayrica en net goruntu kalitesine sahip adresinde yayinlanmaktadir. Mesela diğer sitelerimizden bahsedecek olursak, en iyi hd porno video arşivine sahip bir siteyiz. "The Best anal porn videos and slut anus, big asses movies set..." hd porno faketaxi