1. #1
    Ext User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    108
    Vote Rating
    0
    pomata is on a distinguished road

      0  

    Default Grig paging, easy question but for me

    Grig paging, easy question but for me


    Hi,

    when using grid paging and json, do I need to do something on server side that returns the json?

    my php currently return whole bunch of data.... how can I enhance paging (grid displays all)?

    do I need to set limit on my sql? any example plzzzzzzzz

    tx

    P

  2. #2
    Ext User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    108
    Vote Rating
    0
    pomata is on a distinguished road

      0  

    Default


    anybody plz?

  3. #3
    Sencha - Ext JS Dev Team Animal's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Notts/Redwood City
    Posts
    30,496
    Vote Rating
    44
    Animal has a spectacular aura about Animal has a spectacular aura about Animal has a spectacular aura about

      0  

    Default


    The JSONDataModel that you are using sends back parameters based on the initPaging() call that you called.

    Take a look at the HTTP request, and use those params in your PHP to send back the data slice requested.

  4. #4
    Sencha - Ext JS Dev Team Animal's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Notts/Redwood City
    Posts
    30,496
    Vote Rating
    44
    Animal has a spectacular aura about Animal has a spectacular aura about Animal has a spectacular aura about

      0  

    Default


    "page" and "pageSize" are the parameters you want to use. (by default - you can change the param names)

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    iamakimmer is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi Animal,



    Can you add your own custom parameters other than page and pageSize? If i wanted to send in 3 additional parameters x,y, and z, is this possible when I call

    dataModel.initPaging('build.jsp', 20);?


    Matt

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    iamakimmer is on a distinguished road

      0  

    Default


    oh wait, I asked too soon.

    I think it's just setting "baseParams" to the dataModel?

    but how about the PagedGridView toolbar when you click on the Next arrow. How can I add parameters to this call?

  7. #7
    Sencha - Community Support Team JeffHowden's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Forest Grove, OR
    Posts
    1,038
    Vote Rating
    1
    JeffHowden is on a distinguished road

      0  

    Default


    Take a few moments to make the upgrade from 0.33/0.40 to Ext 1.0 alpha 3, rev 4. Then, once that's done you'll find tons more support here in the forums.
    Jeff Howden
    Ext JS - Support Team Volunteer
    jeff@extjs.com

    Any and all code samples that are authored by me and posted on the Ext forums or website are hereby released into the public domain and I release anyone or entity of liability by using said code samples unless explicitly stated otherwise.

    Opinions are mine and not necessarily endorsed by Ext, LLC. Please do not contact me directly for assistance unless requested by me.

Similar Threads

  1. Paging Grid question
    By spatel in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 22 Mar 2007, 7:32 AM
  2. Suggestion for Store: Easy reload
    By Belgabor in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 20 Mar 2007, 6:55 AM
  3. Easy Resize Question
    By Tornado in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 9 Mar 2007, 12:44 AM
  4. quick easy question
    By Bobafart in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10 Feb 2007, 7:37 AM
  5. Easy question
    By pomata in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 5 Dec 2006, 2:36 PM

Thread Participants: 3