1. #11
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    61
    Vote Rating
    0
    dishwashwebdesign is on a distinguished road

      0  

    Default


    yup, did include all the loading and requiring settings. i slightly had to change the Ux.locale.Manager.setConfig({ and Ux.locale.Manager.init section:
    this is my app.js:
    Code:
    Ext.Loader.setConfig({
        enabled : true,
        paths   : {
            Ux : 'Ux',
            'Ext': 'sdk/src'
        }
    });
    
    
    Ext.application({
        name: 'myeasterapp',
    
    
        requires: [
            'Ux.locale.Manager',
            'Ux.locale.override.st.Component',
            'Ux.locale.override.st.Button',
            'Ux.locale.override.st.Container',
            'Ux.locale.override.st.TitleBar',
            'Ux.locale.override.st.field.Field'
        ],
    
    
        views: [
            'Main',
            'Contact',
            'Status',
            'Settings'
        ],
    
    
        models: [
            'Contact',
            'Status'
        ],
    
    
        stores: [
            'Contacts',
            'Status'
        ],
        
        phoneStartupScreen: 'resources/loading/Homescreen.jpg',
        tabletStartupScreen: 'resources/loading/Homescreen~ipad.jpg',
    
    
        launch: function() {
    
    
            // Initialize the main view
            Ext.Viewport.add(Ext.create('myeasterapp.view.Main'));
    
    
            
            Ux.locale.Manager.setConfig({
                ajaxConfig : {
                    method : 'GET'
                },
                language   : 'de',
                tpl        : 'locales/{locale}.json',
    
    
                type       : 'ajax'
            });
            Ux.locale.Manager.init();
            
        }
    });
    well, in dev mode this works just fine like that...

  2. #12
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    61
    Vote Rating
    0
    dishwashwebdesign is on a distinguished road

      0  

    Default


    is there a need to change the init and setConfig section?
    well, i tried changing it, but the production biuld still doesnt work afterwards...
    any further hints?

  3. #13
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    61
    Vote Rating
    0
    dishwashwebdesign is on a distinguished road

      0  

    Default


    i took the ux.locale.manager complete example and built it pretty much unchanged into a production version.
    same error there in the console:
    Code:
    app.js:1
    TypeError: 'null' is not an object (evaluating 'a.title')
    where app.js is an exact copy of example index.js.


    it would be great if there is a way to get this language switch working in a productive built.
    thanks heaps

  4. #14
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,669
    Vote Rating
    746
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    @dishwashwebdesign I just pushed an update that includes an MVC example that you can use Sencha Command to build a production.

    So if you go to st/mvc/ and run this:

    Code:
    sencha app build production
    It should build fine (did on my OSX 10.7) and when you launch the functionality should work with no issues.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  5. #15
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    61
    Vote Rating
    0
    dishwashwebdesign is on a distinguished road

      0  

    Default


    Mitchell, you are a legend. thanks heaps. it works smoothly like a swiss army knife

  6. #16
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,669
    Vote Rating
    746
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by dishwashwebdesign View Post
    Mitchell, you are a legend. thanks heaps. it works smoothly like a swiss army knife
    Fantastic! I did have to patch the overrides to get the locale for the build so there was a bug. Haven't looked into it much why the behavior changes but hope to have some time to do so soon. I had to get the locales from the initialConfig in the production version.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  7. #17
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    9tailfox is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi Mitchell,

    im kidda new with sencha..is there any example for selectfields options usage?

  8. #18
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,669
    Vote Rating
    746
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Check out the example that comes with the Ux.local.Manager. All fields the placeHolder and label can be changed. The values in the selectfield are not handled as if you are using a store then it will display what the server returned.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  9. #19
    Sencha Premium Member intellix's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    UK + Malta
    Posts
    263
    Vote Rating
    18
    intellix will become famous soon enough

      0  

    Default


    I'm not entirely sure how this is supposed to be implemented with Architect 2...
    If I import all of the JS files then I need to add a listener for painted to do the replacing of locale text right?

    Architect is winding me up massively, feels like I'm stuck inside a bubble of limitations

  10. #20
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    61
    Vote Rating
    0
    dishwashwebdesign is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hello,

    another little concern i pumped into:
    is type->jsonp supported in this release?

    i got errors when building a productive built:
    Code:
    Ux.locale.Manager.setConfig({
                ajaxConfig : {
                    method : 'GET'
                },
                language   : currentLanguage,     
                type:      : "jsonp",
                tpl        : '/locales/{locale}',
            });
    errors:
    Code:
    [INFO] Minifying resources/css/app.css
    [ERROR] Error: Command failed: 
    [ERROR] 86:25:syntax error
    
    
    [ERROR] 87:25:syntax error
    
    
    [ERROR] 88:10:syntax error
    
    
    [ERROR] 1:0:Compilation produced 3 syntax errors.
    org.mozilla.javascript.EvaluatorException: Compilation produced 3 syntax errors.
    	at com.yahoo.platform.yui.compressor.YUICompressor$1.runtimeError(YUICompressor.java:154)
    	at org.mozilla.javascript.Parser.parse(Parser.java:392)
    	at org.mozilla.javascript.Parser.parse(Parser.java:337)
    	at com.yahoo.platform.yui.compressor.JavaScriptCompressor.parse(JavaScriptCompressor.java:312)
    	at com.yahoo.platform.yui.compressor.JavaScriptCompressor.<init>(JavaScriptCompressor.java:533)
    	at com.yahoo.platform.yui.compressor.YUICompressor.main(YUICompressor.java:131)
    	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
    	at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
    	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    	at com.yahoo.platform.yui.compressor.Bootstrap.main(Bootstrap.java:21)
    [ERROR]
    any idea?

    thanks heaps...

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar