1. #1
    Touch Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    17
    Answers
    2
    Vote Rating
    0
    lrobins is on a distinguished road

      0  

    Default Answered: How to make textfield read only?

    Answered: How to make textfield read only?


    Is it possible to make a textfield read only, without setting it to disabled?

  2. Have you tried using the readOnly config?

  3. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,018
    Answers
    3491
    Vote Rating
    849
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Have you tried using the readOnly config?
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  4. #3
    Touch Premium Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    17
    Answers
    2
    Vote Rating
    0
    lrobins is on a distinguished road

      0  

    Default


    I checked the docs for that config but must have missed it. Thanks for the help.

  5. #4
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    23
    Vote Rating
    1
    Manoj Solanki is on a distinguished road

      0  

    Default Problem with setting property...

    Problem with setting property...


    Hello friend,

    Setting readOnly property is working fine. But when I set it at run time like. Ext.getCmp('test').
    setReadOnly( true). is not working.

    Please help.

    Thanks in advance.........

  6. #5
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Delhi, India
    Posts
    94
    Answers
    2
    Vote Rating
    0
    Abhishek Srivastava is on a distinguished road

      0  

    Default


    Ext.getCmp(" ").setReadOnly(true); ............ works fine for me
    How u r using it?

  7. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    28
    Vote Rating
    0
    Amarjeetbiet is on a distinguished road

      0  

    Default Hi

    Hi


    setReadOnly (true) or false is not working in latest sencha 2.3 but its works fine for earlier version of sencha.