1. #1
    Sencha User dobie_'s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    47
    Vote Rating
    0
    dobie_ is on a distinguished road

      0  

    Default [B1] DOM NOT_FOUND_ERR after removing/adding from a card layout

    [B1] DOM NOT_FOUND_ERR after removing/adding from a card layout


    I just upgraded to ST2 beta 1, and I'm getting an error in my app, but the cause is hard to trace:

    NOT_FOUND_ERR: DOM Exception 8

    I know this is vague, but hopefully someone else has a similar problem and we can narrow it down. Otherwise I'll try to put together a test case.

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,647
    Vote Rating
    899
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    The cause for that when it has happened to me was trying to set a style or something when the component isn't rendered to the DOM anymore.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    63
    Vote Rating
    1
    msweltzdk is on a distinguished road

      0  

    Default


    I am dealing with something similar to this, however, if I keep clicking around it starts working again, sometimes generating ~40 errors simultaneously, I haven't had the best of luck reproducing it though, it seems that caching or something takes over, to have it working.

    I would, however, love it to not cough like this and just work smoothly.

Thread Participants: 2