Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha Premium Member vadimv's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Chisinau, Moldova
    Posts
    647
    Vote Rating
    25
    vadimv will become famous soon enough vadimv will become famous soon enough

      0  

    Default Freezes after a while if not used, or if I switch to other windows, apps a few times

    Freezes after a while if not used, or if I switch to other windows, apps a few times


    My system is MacOS 10.6.8, and every time it freezes I have to quit it's process and restart it.

  2. #2
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8,882
    Vote Rating
    101
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Ouch, this one is not good. :-( We've been unable to reproduce this one. Do you have any additional steps or hints you can give us about how to reproduce?
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  3. #3
    Sencha Premium Member vadimv's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Chisinau, Moldova
    Posts
    647
    Vote Rating
    25
    vadimv will become famous soon enough vadimv will become famous soon enough

      0  

    Default


    I just open de designer with a recent project, play a few seconds with some views/clicks, then I switch to browser, and after a minute coming back to the designer I see the hand cursor and the click is dead, also the hover/selection effect - impossible to work, needs a restart. That's all what I can give you. Even the quit designer's cmd from menu doesn't work have to kill the process from task manager.

  4. #4
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,729
    Vote Rating
    51
    Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough

      0  

    Default


    Can you confirm your build number via the splash or about screens?
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  5. #5
    Sencha Premium Member vadimv's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Chisinau, Moldova
    Posts
    647
    Vote Rating
    25
    vadimv will become famous soon enough vadimv will become famous soon enough

      0  

    Default


    sure, 268

  6. #6
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,729
    Vote Rating
    51
    Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough

      0  

    Default


    build 276 is either out or will be soon can you update to this and confirm this is still an issue.

    Also can you try this with a new project and see if the same occurs. If it does not can you export the project and get it to us designer.feedback email works.
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  7. #7
    Sencha Premium Member vadimv's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Chisinau, Moldova
    Posts
    647
    Vote Rating
    25
    vadimv will become famous soon enough vadimv will become famous soon enough

      0  

    Default


    Screen shot 2012-02-08 at 10.41.15 PM.png

    Upgraded, the same behavior, tried to export a new project made in 276, but the export freezes the designer and the .xda file increases in size with every second, huge size, forced to quit the designer when .xda had 630 MB. Very strange, am I the only one with such problems ?
    My steps for the new project:
    1. Create new project extjs 4.
    2. Added a viewport and a tabpanel to it.
    3. Save and export.
    Also after first try/step 3, force quit, restart, added extjs link to sources in project settings, but the same behavior.

  8. #8
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8,882
    Vote Rating
    101
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Perhaps it is something to do with snow leopard. I've been unable to reproduce in Lion.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  9. #9
    Sencha Premium Member vadimv's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Chisinau, Moldova
    Posts
    647
    Vote Rating
    25
    vadimv will become famous soon enough vadimv will become famous soon enough

      0  

    Default


    here another screenshot:
    Screen shot 2012-02-08 at 10.55.31 PM.jpg
    @aconran, you can't test or haven't tested it on Snow Leopard !!!!?
    EDIT: I mean in general was designer tested on snow !!?

  10. #10
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8,882
    Vote Rating
    101
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Snow Leopard is not in our regular set of tests that gets tested everyday by QA. Will look into getting some more extensive testing done on it to see if this is related.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

Thread Participants: 2

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar