1. #1
    Touch Premium Member hotdp's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    603
    Vote Rating
    14
    hotdp will become famous soon enough

      0  

    Default Need upgrade help

    Need upgrade help


    Hi,
    It sadly happend. My application does not work after upgrade

    When opening i see:
    2012-03-08 11.58.43 am.jpg

    Many of my Views are empty in the designer (as on the image).
    When running the application i get this error:
    Code:
    sencha-touch-all-debug.js:41554
    TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'groupFn.call(this, item1)')
    What can I do to upgraded my application and get it to work? Is there something you have to do? A way to see errors?
    Sad Panda....

  2. #2
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,266
    Vote Rating
    121
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Sad Panda indeed

    Could you please send us a zip of the project? designer.feedback at sencha.com works best for us.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  3. #3
    Touch Premium Member hotdp's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    603
    Vote Rating
    14
    hotdp will become famous soon enough

      0  

    Default


    We have lift off!

    After a couple of hours I now have a working solution in the desginer 309.

    There where many issues while upgrading:
    • I had a view with a custom property called "fullscreen:true" it resultet in the view not being visible in designer. This must be a bug? I need it to be fullscreen.
    • There where a list that was grouped it also made the whole view invisible in designer (was a child)
    • A store that was setup for grouped/indexbar gave me a "undefined error" message on startup. I had to delete it and create it again.
    • The last was kind of funny. There where a lot of models that was not visible from within the designer but there where files in the folders. They where created after renaming some models? Running the application made it complain about referring to files that no longer exists.
    Hope it can help? And awesome that I know can commit to SVN without any errors :-)
    Last edited by hotdp; 9 Mar 2012 at 4:09 AM. Reason: added bug

Thread Participants: 1