Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for DSGNR-1541 in a recent build.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    ikim is on a distinguished road

      0  

    Default Pull Refresh Plugin Problem

    Pull Refresh Plugin Problem


    I dragged in a Pull Refresh Plugin and it crashed my designer. Upon restarting designer I updated to 311 and now I cannot interact with the Plugin in the project inspector. I cannot add a function or right click to delete.
    -->

  2. #2
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,365
    Vote Rating
    128
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    If you can reproduce the steps to crash the designer please let us know. I was unable to do so.

    We will fix the context menu problem for the Pull to Refresh Plugin. In the interim, select the instance of it in the inspector and press Shift + Delete and/or go to the Component menu and click Delete Component.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team
    -->

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    ikim is on a distinguished road

      0  

    Default


    actually it was after clicking on the + button in the "refreshFn" config property. When I click on it now with build 311 it does not do anything. Should I be able to call out to custom code when the pull is done?
    -->

  4. #4
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,365
    Vote Rating
    128
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    The refresh plugin should be allowing you to add a refreshFn. This is a bug which we will address.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team
    -->

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    ikim is on a distinguished road

      0  

    Default


    Any idea when the next Designer update will be? Seems like there was none last week.
    -->

  6. #6
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,928
    Vote Rating
    63
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    You're right there was none last week. We've been working on lots of bug fixes and some pretty fundamental changes with regard to the user interface. Goal is to have an update out this week!
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team
    -->

  7. #7
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,365
    Vote Rating
    128
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Fixed in build 337, pushed out today.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team
    -->

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    ikim is on a distinguished road

      0  

    Default


    I can't seem to figure out how to add a refreshFn. I see only an event property with basic event binding and delegate event binding. For basic I cannot select or type in any values into the drop down. Delegate binding doesn't seem to do anything.
    -->

  9. #9
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    ikim is on a distinguished road

      0  

    Default


    Nevermind, I found it under the new advanced menu section.
    -->

Thread Participants: 2