1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Vote Rating
    0
    icarrion is on a distinguished road

      0  

    Default


    Is this a question that could be answered by subscribing to a paid support option?

    Thanks,
    IRV

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Vote Rating
    0
    icarrion is on a distinguished road

      0  

    Default


    Is it necessary to use Ext.getStore("CarDataJson").load(); to load the data in the view even though I've bound the data to the List? I've tried it in the controller but get nothing to load.

  3. #13
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,548
    Vote Rating
    872
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    If the loading mask is still displayed, something went wrong in loading the data.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Linton, Scotland
    Posts
    244
    Vote Rating
    0
    andycramb is on a distinguished road

      0  

    Default which web server are you using

    which web server are you using


    Just a thought on your issue.
    Are you sure the request to fetch the static json file is successful?

    Does it work fine with inline data?

    The reason I am asking is that I have the same issue using IIS 7 for static json files requested from the web server.
    I have not fixed it yet but the issue with my set up is that IIS needs to know how to handle the MIME type and you need to add it as a recognised MIME type to your site in IIS.
    If that does not work make sure it also has the correct handler and the handle allows "POST" and "GET" verbs for this type.
    Best


  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Vote Rating
    0
    icarrion is on a distinguished road

      0  

    Default


    I'm using Zend Server Community Edition (Apache) on my Win 7 laptop.

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Vote Rating
    0
    icarrion is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by mitchellsimoens View Post
    If the loading mask is still displayed, something went wrong in loading the data.
    Mitchell, please see screen shot below. Looks like the data is loaded?

    HelloWorldScreenShotDebug2.jpg

  7. #17
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,548
    Vote Rating
    872
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    That's just the response, that isn't saying if the store loaded the data.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Vote Rating
    0
    icarrion is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by mitchellsimoens View Post
    That's just the response, that isn't saying if the store loaded the data.
    Right. So do I have to programmatically load the data in the store or by just binding it like I did enough?

  9. #19
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,548
    Vote Rating
    872
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    No, the store should use the reader to read the JSON being returned and add it as it's data if you have setup the reader and model correctly.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Vote Rating
    0
    icarrion is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by mitchellsimoens View Post
    No, the store should use the reader to read the JSON being returned and add it as it's data if you have setup the reader and model correctly.
    I've looked at the reader and model and they look fine to me. Trying to learn ExT Touch I've made sure to use designer to avoid any dumb syntax errors.

    Is this a question better handled in the premium support forums?