Wait! Looks like we don't have enough information to add this to bug database. Please follow this template bug format.
  1. #21
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    36
    Vote Rating
    3
    stevenbrent is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by aconran View Post
    That is really weird.

    If you resize the app and/or toolbox does it appear? Initially I thought it had to do with corrupted data but could possibly be a bad layout/painting issue.
    Nope, still blank! I'll be happy to set up / send any diagnostic info, if applicable.

    Thanks!

  2. #22
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    36
    Vote Rating
    3
    stevenbrent is on a distinguished road

      0  

    Default Toolbox doing OK so far now....

    Toolbox doing OK so far now....


    Here's a bit more troubleshooting info. Starting version: 2.10, build 670. Deleted the Sencha Architect 2.0 folder in my AppData\Local folder. Start up Architect, say no to the 676 update, log in with my ID, etc. Open exisiting project. Toolbox is nice and full. Create and save new project (without adding any components), close and restart Architect, Toolbox still good. Add some components to new project, repeat, Toolbox still OK.

    So in my expert opinion, I have no idea what was causing the issue. Actually, that's not an opinion -- it's a fact!

    I will let you know if the problem occurs again.

  3. #23
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,308
    Vote Rating
    125
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by stevenbrent View Post
    I will let you know if the problem occurs again.
    Thanks
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  4. #24
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    36
    Vote Rating
    3
    stevenbrent is on a distinguished road

      0  

    Default Broken again :-(

    Broken again :-(


    Well, I created a new project today and the toolbox is empty again, not only for the new project but all of the existing ones.

  5. #25
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    36
    Vote Rating
    3
    stevenbrent is on a distinguished road

      0  

    Default


    Only fix seems to be blowing away the AppData Sencha folders...

  6. #26
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,308
    Vote Rating
    125
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Next time it happens could you zip up the AppData folder and attach it here?
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  7. #27
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    36
    Vote Rating
    3
    stevenbrent is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by aconran View Post
    Next time it happens could you zip up the AppData folder and attach it here?
    Too big to upload here, I have put it up on my FTP server and PM'd you with the connection info. Thanks SB

  8. #28
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,911
    Vote Rating
    63
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    Copy that directory and then remove all of the .ion files

    This should bring down the size to something you can attach.
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  9. #29
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    36
    Vote Rating
    3
    stevenbrent is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by Phil.Strong View Post
    Copy that directory and then remove all of the .ion files

    This should bring down the size to something you can attach.
    Good point, Phil -- Aaron PM'd me, I think we are focusing on the localstorage file at this point, right? Which is interesting because even though he said he didn't find the one I uploaded to be corrupt, I did try just deleting that and restarting Architect, which restores the toolbox....

  10. #30
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,911
    Vote Rating
    63
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    Localstorage is correct.

    Are you still seeing the issue?

    When will it be safe to upgrade to build: 676

    Loads of bug fixes are present in this build as compared to 337
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team