1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    57
    Vote Rating
    0
    NCN is on a distinguished road

      0  

    Default Sencha Touch 2 Grid

    Sencha Touch 2 Grid


    Do we have the Gride in Sencha touch.

    I downloaded the versatile grid from :-
    http://market.sencha.com/addon/ext.ux.touch.grid

    B
    ut it is not working fine in my system.
    Can some one help me out to create the Gride in sencha Touch 2.

    Thanks in advance !!!

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,207
    Vote Rating
    856
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    The GitHub repo is at https://github.com/mitchellsimoens/Ext.ux.touch.grid and is updated more frequently.

    There are also a few examples provided.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    57
    Vote Rating
    0
    NCN is on a distinguished road

      0  

    Default Import to Excel

    Import to Excel


    Thanks..it is working fine.

    I have one query , can we import or Copy paste data to the excel from the grid .??

    what would be the code for the Customization this ??

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    bigb13 is on a distinguished road

      0  

    Default Freeze Columns

    Freeze Columns


    Are there any plans to add the ability to freeze a column, similar to the column "locked: true" in Ext JS.

  5. #5
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,207
    Vote Rating
    856
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by bigb13 View Post
    Are there any plans to add the ability to freeze a column, similar to the column "locked: true" in Ext JS.
    There is a plan
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    marco1991 is on a distinguished road

      0  

    Default


    hi all,
    in the Github folder i can't find a working example.. is normal?
    i downloaded all the folder and if i run the index.html doesn't work………

    there is a solution?
    can you give me a working example? thanks!

  7. #7
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,207
    Vote Rating
    856
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Did you change the path to Sencha Touch in the HTML files?
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    marco1991 is on a distinguished road

      0  

    Default


    but i'm using the same folder so the paths are the same..aren't they?

    this is the index.html

    Code:
    <!DOCTYPE HTML><html manifest="" lang="en-US">
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>Grid</title>
        <style type="text/css">
             /**
             * Example of an initial loading indicator.
             * It is recommended to keep this as minimal as possible to provide instant feedback
             * while other resources are still being loaded for the first time
             */
            html, body {
                height: 100%;
                background-color: #1985D0
            }
    
    
            #appLoadingIndicator {
                position: absolute;
                top: 50%;
                margin-top: -15px;
                text-align: center;
                width: 100%;
                height: 30px;
                -webkit-animation-name: appLoadingIndicator;
                -webkit-animation-duration: 0.5s;
                -webkit-animation-iteration-count: infinite;
                -webkit-animation-direction: linear;
            }
    
    
            #appLoadingIndicator > * {
                background-color: #FFFFFF;
                display: inline-block;
                height: 30px;
                -webkit-border-radius: 15px;
                margin: 0 5px;
                width: 30px;
                opacity: 0.8;
            }
    
    
            @-webkit-keyframes appLoadingIndicator{
                0% {
                    opacity: 0.8
                }
                50% {
                    opacity: 0
                }
                100% {
                    opacity: 0.8
                }
            }
        </style>
        <!-- The line below must be kept intact for Sencha Command to build your application -->
        <script id="microloader" type="text/javascript" src="sdk/microloader/development.js"></script>
    </head>
    <body>
        <div id="appLoadingIndicator">
            <div></div>
            <div></div>
            <div></div>
        </div>
    </body>
    </html>
    there aren't external path

  9. #9
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,207
    Vote Rating
    856
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Thought you were talking about the index.html in the root dir
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    marco1991 is on a distinguished road

      0  

    Default


    the example in not in the mvc folder?

    anyway now it works
    but what files are necessary for the grid? all the file in the folder?