1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    57
    Vote Rating
    0
    NCN is on a distinguished road

      0  

    Default Sencha Touch 2 Grid

    Sencha Touch 2 Grid


    Do we have the Gride in Sencha touch.

    I downloaded the versatile grid from :-
    http://market.sencha.com/addon/ext.ux.touch.grid

    B
    ut it is not working fine in my system.
    Can some one help me out to create the Gride in sencha Touch 2.

    Thanks in advance !!!

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    747
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    The GitHub repo is at https://github.com/mitchellsimoens/Ext.ux.touch.grid and is updated more frequently.

    There are also a few examples provided.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    57
    Vote Rating
    0
    NCN is on a distinguished road

      0  

    Default Import to Excel

    Import to Excel


    Thanks..it is working fine.

    I have one query , can we import or Copy paste data to the excel from the grid .??

    what would be the code for the Customization this ??

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    bigb13 is on a distinguished road

      0  

    Default Freeze Columns

    Freeze Columns


    Are there any plans to add the ability to freeze a column, similar to the column "locked: true" in Ext JS.

  5. #5
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    747
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by bigb13 View Post
    Are there any plans to add the ability to freeze a column, similar to the column "locked: true" in Ext JS.
    There is a plan
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    marco1991 is on a distinguished road

      0  

    Default


    hi all,
    in the Github folder i can't find a working example.. is normal?
    i downloaded all the folder and if i run the index.html doesn't work………

    there is a solution?
    can you give me a working example? thanks!

  7. #7
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    747
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Did you change the path to Sencha Touch in the HTML files?
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    marco1991 is on a distinguished road

      0  

    Default


    but i'm using the same folder so the paths are the same..aren't they?

    this is the index.html

    Code:
    <!DOCTYPE HTML><html manifest="" lang="en-US">
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>Grid</title>
        <style type="text/css">
             /**
             * Example of an initial loading indicator.
             * It is recommended to keep this as minimal as possible to provide instant feedback
             * while other resources are still being loaded for the first time
             */
            html, body {
                height: 100%;
                background-color: #1985D0
            }
    
    
            #appLoadingIndicator {
                position: absolute;
                top: 50%;
                margin-top: -15px;
                text-align: center;
                width: 100%;
                height: 30px;
                -webkit-animation-name: appLoadingIndicator;
                -webkit-animation-duration: 0.5s;
                -webkit-animation-iteration-count: infinite;
                -webkit-animation-direction: linear;
            }
    
    
            #appLoadingIndicator > * {
                background-color: #FFFFFF;
                display: inline-block;
                height: 30px;
                -webkit-border-radius: 15px;
                margin: 0 5px;
                width: 30px;
                opacity: 0.8;
            }
    
    
            @-webkit-keyframes appLoadingIndicator{
                0% {
                    opacity: 0.8
                }
                50% {
                    opacity: 0
                }
                100% {
                    opacity: 0.8
                }
            }
        </style>
        <!-- The line below must be kept intact for Sencha Command to build your application -->
        <script id="microloader" type="text/javascript" src="sdk/microloader/development.js"></script>
    </head>
    <body>
        <div id="appLoadingIndicator">
            <div></div>
            <div></div>
            <div></div>
        </div>
    </body>
    </html>
    there aren't external path

  9. #9
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,672
    Vote Rating
    747
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Thought you were talking about the index.html in the root dir
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    17
    Vote Rating
    0
    marco1991 is on a distinguished road

      0  

    Default


    the example in not in the mvc folder?

    anyway now it works
    but what files are necessary for the grid? all the file in the folder?

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar