Looks like we can't reproduce the issue or there's a problem in the test case provided.
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    tpolyak is on a distinguished road

      0  

    Default Demo applications don't work on iPhone

    Demo applications don't work on iPhone


    Today I tried some Sencha Touch demos from my iPhone (Kitchen Sink and O'Reilly conferences), but neither of them loads. Only a blank screen appears, they both give the error:

    JavaScript: Error
    undefined
    TypeError: 'undefined' is not an object

    Phone details:
    iPhone 4, iOS 5.1

    Anyone else experiencing the same problem?

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,641
    Vote Rating
    898
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    tpolyak is on a distinguished road

      0  

    Default


    I think I found the problem: my Mobile Safari had "Private Browsing" turned on.
    After turning it off, everything works perfectly.

Thread Participants: 1

Tags for this Thread