Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

  1. #1
    Sencha User MinecraftBhilSencha's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    MinecraftBhilSencha is on a distinguished road

      0  

    Default How do I set the webbrowser for preview, links, etc.?

    How do I set the webbrowser for preview, links, etc.?


    Hi forum!

    I have a Gentoo Linux with KDE as desktop environment. I have Google Chrome, Mozilla Firefox and a Konqueror with webkit installed on my system (Firefox is my standard) and an apache webserver.
    In Architect I'm unable to open the project preview and links. There is no error or something. Just nothing happens. I'm also unable to load data into a store. An error message appears:

    Unable to load data using the supplied configuration.
    Open in Browser: data/cars.json (also link not working)

    But I have set url prefix (http://localhost/~architect/CarStoreTut/).
    If I open http://localhost/~fin/CarStoreTut/data/cars.json in any of my installed browsers I get the json.
    What is wrong with my configuration?

    SenchaArchitect shellscript:
    #!/bin/sh

    export BIN_DIR="/home/fin/Programme/SenchaArchitect"
    export ROOT_DIR="/home/fin/Programme/SenchaArchitect"
    export QTDIR=""
    #export QT_PLUGIN_PATH=""
    export KDEDIRS=""
    export KDEDIR=""
    export LD_LIBRARY_PATH="/home/fin/Programme/SenchaArchitect:/home/fin/Programme/SenchaArchitect/plugins/imageformats"
    mv ~/.config/Trolltech.conf ~/.config/Trolltech.conf.bak
    cd "/home/fin/Programme/SenchaArchitect"
    exec "./SenchaArchitect.bin" "$*"

    Maybe it helps?!?

    PS: The file-uploader for attachments does not work. It gives error #2038.

  2. #2
    Sencha User MinecraftBhilSencha's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    MinecraftBhilSencha is on a distinguished road

      0  

    Default


    Okay I think I found a bug in Architect!

    I'm using a proxyserver to connect to the internet. It seems that Architect is going over the proxy with http://localhost/. Unsetting the $http_proxy in the shell makes the data loading of a store work.
    I solved the not opening browser issue by removing the export path of LD_LIBRARY_PATH.
    When configuring my SenchaArchitect script like this it all works fine.

    SenchaArchitect script:

    #!/bin/sh

    export BIN_DIR="/home/fin/Programme/SenchaArchitect"
    export ROOT_DIR="/home/fin/Programme/SenchaArchitect"
    export QTDIR=""
    #export QT_PLUGIN_PATH=""
    export KDEDIRS=""
    export KDEDIR=""
    export LD_LIBRARY_PATH=""
    unset http_proxy
    unset https_proxy
    mv ~/.config/Trolltech.conf ~/.config/Trolltech.conf.bak
    cd "/home/fin/Programme/SenchaArchitect"
    exec "./SenchaArchitect.bin" "$*"