Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

    Wait! Looks like we don't have enough information to add this to bug database. Please follow this template bug format.
  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Kansas City - Metro
    Posts
    23
    Vote Rating
    1
    huskerguy is on a distinguished road

      0  

    Default Got it done

    Got it done


    Quote Originally Posted by huskerguy View Post
    Any progress yet? I just started so I am not sure I could get an override to work. Would need help with that
    Yes, I have it working I had to change filterFeatures.js and listMenu.js to fix bugs and meet requirements. I now have filters that can be initialized from a database pretty cool

  2. #12
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
    finextjs is on a distinguished road

      0  

    Default


    Can you post your filterFeatures.js and listMenu.js files?

    Thank's

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    lool is on a distinguished road

      0  

    Default


    I solve this issue by inherits from Ext.panel.Table instead Ext.grid.Panel which accept adding "features" config as simple array

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Kansas City - Metro
    Posts
    23
    Vote Rating
    1
    huskerguy is on a distinguished road

      0  

    Default I do have this working by using an override

    I do have this working by using an override


    Your way is different, but I am now happy with my solution. I had to completely re-do FiltersFeature.js and fix ListMenu.js. FiltersFeatures has a bad out of the box algorithm. I have 37 columns which each has a filter. So I call addFilter dynamically 37 times in afterRender of the Grid. Unfortunately, FilterFeatures destroys the existing filters and then recreates them on every call to addFilter. This is bad programming. You can imagine the memory and performance problems this created. I re-did the addFilter to stop this from happening. The reason I did the addFilter Dynamically is so I can initialize the filters from the database. Project requirement

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
    orontobate is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by lool View Post
    I solve this issue by inherits from Ext.panel.Table instead Ext.grid.Panel which accept adding "features" config as simple array
    Can you explain please?
    I have the same problem: Architect is not accepting "features: []" as a custom property

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Kansas City - Metro
    Posts
    23
    Vote Rating
    1
    huskerguy is on a distinguished road

      0  

    Default reply to orontobate

    reply to orontobate


    Hello,

    the advice for adding features[] as a custom property does not work for Sencha architect 2.x. My solution is too make the gridPanel a separate class and then add an override to that class. In the override you can add the features as a config

  7. #17
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
    orontobate is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by huskerguy View Post
    Hello,

    the advice for adding features[] as a custom property does not work for Sencha architect 2.x. My solution is too make the gridPanel a separate class and then add an override to that class. In the override you can add the features as a config
    thank you