Looks like we can't reproduce the issue or there's a problem in the test case provided.
  1. #1
    Ext GWT Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    132
    Vote Rating
    1
    arkadye is on a distinguished road

      0  

    Default Last label on X axis is getting cut off in the Line chart in GXT 3.0.0b.

    Last label on X axis is getting cut off in the Line chart in GXT 3.0.0b.


    Hi,

    When TimeAxis or CategoryAxis is used as X axis for the line chart and there is no legend on the right side, the last label is getting cut off in GXT 3.0.0b. You may see this problem in the GXT 3.0.0b demo under Charts in the Live Chart and ToolTip Chart examples.

    Thanks.

    Best regards,

    Arkady.

  2. #2
    Sencha - GXT Dev Team BrendanC's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    534
    Vote Rating
    3
    BrendanC is on a distinguished road

      0  

    Default


    This is not a bug. This can be fixed by increasing the default insets around the chart by calling setDefaultInsets.

  3. #3
    Ext GWT Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    132
    Vote Rating
    1
    arkadye is on a distinguished road

      0  

    Default


    Thanks.

    It would be great if we could increase insets on the sides without increasing them on top and bottom. The way it works right now, we can only increase them on all 4 sides.

    Thanks.

    Best regards,

    Arkady.

  4. #4
    Ext GWT Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    132
    Vote Rating
    1
    arkadye is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi,

    I would like to reopen this bug. The expected behavior is that labels are not cut off even if we set the default insets to zero. Labels should never be cut off. Increasing the insets makes the chart smaller and creates unnecessary extra padding an all 4 sides.

    Best regards,

    Arkady.

  5. #5
    Ext GWT Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    132
    Vote Rating
    1
    arkadye is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi,

    Could somebody from Sencha address this bug, please?

    Thanks.

    Best regards,

    Arkady.

Thread Participants: 1