1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    235
    Vote Rating
    0
    chandan.behura is on a distinguished road

      0  

    Default tab/button

    tab/button


    Hi,
    How to make a button default click like a panel title.
    how to a add a label before tabs of a tab panel?
    Screen shot attached.Screen shot 2012-08-27 at 9.50.19 AM.png

  2. #2
    Sencha - Community Support Team sword-it's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,333
    Vote Rating
    85
    sword-it is a jewel in the rough sword-it is a jewel in the rough sword-it is a jewel in the rough sword-it is a jewel in the rough

      0  

    Default


    Hi,

    may you provide your code for better understanding the problem
    sword-it.com, Sencha Developer House in Turkey - Istanbul University Technopark Suite 204.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    235
    Vote Rating
    0
    chandan.behura is on a distinguished road

      0  

    Default


    I have given the screen shot.I have made simple TabPanel.and unable to add a label before the tabs.

  4. #4
    Sencha Premium Member Zdeno's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Prague
    Posts
    388
    Vote Rating
    17
    Zdeno will become famous soon enough

      0  

    Default


    What do you think with label before the tabs? Do you want add label before each tab or where do you want add your label?

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    235
    Vote Rating
    0
    chandan.behura is on a distinguished road

      0  

    Default


    I want to just add one label before all the tabs.
    i have given the screen shot.

  6. #6
    Sencha Premium Member Zdeno's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Prague
    Posts
    388
    Vote Rating
    17
    Zdeno will become famous soon enough

      0  

    Default


    Change renderTpl of your Ext.tab.Bar. Defaul tpl:

    Code:
    // @privaterenderTpl: [
        '<div id="{id}-body" class="{baseCls}-body <tpl if="bodyCls"> {bodyCls}</tpl> <tpl if="ui"> {baseCls}-body-{ui}<tpl for="uiCls"> {parent.baseCls}-body-{parent.ui}-{.}</tpl></tpl>"<tpl if="bodyStyle"> style="{bodyStyle}"</tpl>></div>',
        '<div id="{id}-strip" class="{baseCls}-strip<tpl if="ui"> {baseCls}-strip-{ui}<tpl for="uiCls"> {parent.baseCls}-strip-{parent.ui}-{.}</tpl></tpl>"></div>'
    ]

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    81
    Vote Rating
    0
    mice-pace is on a distinguished road

      0  

    Default


    I was hoping to do pretty mush the same things, I tried using that TPL with ExtJS 4.1, but I couldn't find where I should be adding the text to have it show up. Does 4.1 have a different default TPL?

  8. #8
    Sencha Premium Member Zdeno's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Prague
    Posts
    388
    Vote Rating
    17
    Zdeno will become famous soon enough

      0  

    Default


    TabPanel in 4.1 uses Ext.tab.Bar and renderTemplate is a bit different
    PHP Code:
    //@private renderTpl: [
        
    '<div id="{id}-body" class="{baseCls}-body {bodyCls}<tpl if="ui"> {baseCls}-body-{ui}<tpl for="uiCls"> {parent.baseCls}-body-{parent.ui}-{.}</tpl></tpl>"<tpl if="bodyStyle"> style="{bodyStyle}"</tpl>>',                 
        
    '{%this.renderContainer(out,values)%}',       
         
    '</div>'
        
    '<div id="{id}-strip" class="{baseCls}-strip<tpl if="ui"> {baseCls}-strip-{ui}<tpl for="uiCls"> {parent.baseCls}-strip-{parent.ui}-{.}</tpl></tpl>"></div>'
    ], 

Thread Participants: 3

Tags for this Thread