Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for ANIM-930 in a recent build.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    weborama is on a distinguished road

      0  

    Default Images not showing for projects saved on network share

    Images not showing for projects saved on network share


    Hi there!

    I'm quite new on Sencha animator; I'm having a look on it, and while trying to create some animations I've stepped in a quite strange behaviour: as soon as i save the animation, the images are not displayed anymore.
    The same happens when i save and close, and then open a project again.

    here it is a screenshot:
    sencha_no_img.PNG

    that's quite annoing.

    I'm i doing something wrong?

    Thanks in advance,
    Davide.

  2. #2
    Sencha User arnebech's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    498
    Vote Rating
    9
    arnebech will become famous soon enough

      0  

    Default


    That sounds very annoying and it shouldn't happen. It looks like you have discovered a potential bug.

    A few questions to help us get started
    What OS are you running?
    Are you saving the projects on the local disk or on a network share etc.?
    Have you put any special characters in the path or filename where you are saving?
    Does this behavior always happen when a project is saved?

    Also, can you try this scenario?
    1) Open Animator
    2) Save the project
    3) Add images
    4) Save project (images still there?)
    5) Quit Animator
    6) Open Animator (images still there?)

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    weborama is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hey arnebech,
    thanks for your quick reply, at first glance i think you spotted the problem: I'm on a shared network and I think this is the main problem, I made a a few test and working on a local disk seems to solve the problem.

    Do you think you're going to fix this issue?

    Thanks for help,
    Cheers,
    Davide.

  4. #4
    Sencha User arnebech's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    498
    Vote Rating
    9
    arnebech will become famous soon enough

      0  

    Default


    We plan to, if can reproduce the issue.

    If you can help us out with some additional information that would help a lot.
    1) OS
    2) Type of network share
    3) How are you accessing the network share? (Can you give me the path used to get to the share?)
    3) Animator Version and Build number (Help -> About on windows)

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    weborama is on a distinguished road

      0  

    Default


    1) win 7
    2) LAN
    3) \\HPML110\path\path\path\
    4) v1.3 build 117

    Hope this will help
    Davide

  6. #6
    Sencha User arnebech's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    498
    Vote Rating
    9
    arnebech will become famous soon enough

      0  

    Default


    Thanks for the info. We'll look more into this.

    We do have a newer version of Animator out (1.3 build 177), if you can't auto-update you can download the version from http://sencha.com/animator

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    weborama is on a distinguished road

      0  

    Default


    Sorry it was a misspell, the current build I'm using it's 177

Thread Participants: 1

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar