1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Vote Rating
    0
    abrizvi is on a distinguished road

      0  

    Default Successful Native Android App Build with Problem

    Successful Native Android App Build with Problem


    Hi All,

    I successfully deployed a native android app. I'm using Sencha Touch 2.1 and sencha CMD v3. However, I ran into a problem. When I go to the app on my samsung galaxy tablet, I get an error message saying "Unfortunately, TouchWiz home has stopped". The app works. I can see it on my tablet and interact with it, but my tablet is really, really slow. When I press buttons on my tablet, it responds after a long while. When I uninstall my app, the tablet works normally. Is there something the app has access to that it shouldn't? Is there any measures I can take to prevent this? Thanks in advance.

  2. #2
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    9,154
    Vote Rating
    475
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    Can you provide more details?

    Does it happen when you first load your app?
    Can you create a hello world app to see if it related to touch or your code?

    Scott.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Vote Rating
    0
    abrizvi is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi Scott,

    It happens as long as the app is installed on my tablet. I created a basic hello world app using the sencha commands. After the .apk file was installed on my tablet and caused the error, I restarted my tablet but still had the error. Its not an error really, its a popup dialog that has that message. I know its related to the code, because when I uninstall the app, my tablet functions properly. It just a basic generic generate app command. Is there some configuration changes I need? Thanks

    I'VE ADDED A SCREENSHOT OF MY TABLET!!
    Attached Images

Thread Participants: 1

Tags for this Thread