Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

Hybrid View

  1. #1
    Ext GWT Premium Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Earth
    Posts
    243
    Vote Rating
    1
    nbuesing is on a distinguished road

      0  

    Default Why can't I do attachments in Premium Forums?

    Why can't I do attachments in Premium Forums?


    Why can't I do attachments in the Premium forums?

    In this forum and the GXT 3.x forums I use, I get the attachment icon, and if I click on the image icon I can include image "From Computer" or "From URL".

    In the premium forum, the attachment icon doesn't exist (see screeshots below). Also, if I click on the image icon, I only get the "From URL" option for including images, I cannot include them from my computer.

    I have verified this behavior in Chrome and Firefox. It has been this way for as long as I can remember (close to a year now).

    Thanks,
    Neil


    Editor from NON Premium Forums

    nonPremiumForums.png

    Editor from Premium Forums
    premiumForums.png

  2. #2
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,862
    Vote Rating
    438
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    I am able to see the icon. Do I have the correct forum? (see screen)

    f245699.png

  3. #3
    Ext GWT Premium Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Earth
    Posts
    243
    Vote Rating
    1
    nbuesing is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by scottmartin View Post
    I am able to see the icon. Do I have the correct forum? (see screen)
    Yes, you do have the forum. I guess I should be happy it isn't a site wide issue. However, I have no idea why this is the case for me.

    Thanks for verifying this for me.

  4. #4
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,862
    Vote Rating
    438
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    There is a permission issue on your account .. will correct and get back to you shortly.

  5. #5
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,862
    Vote Rating
    438
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    This will be continued in support portal.

    Scott.

Thread Participants: 1