1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    btang is on a distinguished road

      0  

    Default White screen when launching sample app from ios 6 home screen

    White screen when launching sample app from ios 6 home screen


    Hi, still new with sencha touch/architect so I may be doing something wrong. I recently installed Architect 2.1 using touch 2.1 to create a sample/test app. The issue is that it seems to run fine if launched from safari by entering the url but if I bookmark it to the homescreen and launch it from there, all I see is a white screen. I've tried to pinpoint when it fails and it seems that if I add a form field (ie email field) to a container, it just shows the white screen when launched from the homescreen bookmark but seems to display just fine from the browser. Is there something special I have to do with form fields for it to launch properly from the homescreen? It seems to work fine if I just have a basic label and no form fields.

    Here's a basic example that fails for me launching from the home screen: Added a container named MyContainer with an emailfield and a label using Architect's ui drag and drop- no extra code or functions. Saved it and it previews fine from the ios browser - bookmark it and launch and all I see is a white screen.

    code in app.js:
    Code:
    Ext.Loader.setConfig({
        enabled: true
    });
    
    
    Ext.application({
        views: [
            'MyContainer'
        ],
        name: 'MyApp',
    
    
        launch: function() {
    
    
            Ext.create('MyApp.view.MyContainer', {fullscreen: true});
        }
    
    
    });
    
    
    and code in MyContainer.js
    
    
    Ext.define('MyApp.view.MyContainer', {
        extend: 'Ext.Container',
    
    
        config: {
            items: [
                {
                    xtype: 'emailfield',
                    id: 'myemailfield',
                    itemId: 'myemailfield',
                    label: 'Email',
                    placeHolder: 'email@example.com'
                },
                {
                    xtype: 'label',
                    html: 'test'
                }
            ]
        }
    
    
    });

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    btang is on a distinguished road

      0  

    Default


    If I switch back to touch 2.0.1.1 seems to work fine but with 2.1 I get the white screen. Anyone know of a workaround with touch 2.1?

  3. #3
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,737
    Vote Rating
    51
    Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough

      0  

    Default


    Might need to copy your app.html over the existing index.html

    That's what gets loaded by simulator
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    btang is on a distinguished road

      0  

    Default


    Thanks Phil for your suggestion. I tried copying over the app.html as index.html but still run into the issue of the white screen when launching from the homescreen. Any other possible suggestions?

    Thanks!

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    1
    timelyraining is on a distinguished road

      0  

    Default me,too

    me,too


    I bumped into the same bug

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
    YoyoLiu is on a distinguished road

      0  

    Default


    me too.
    I got white screen when i add form object.

    Can somebody help me?

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Vote Rating
    1
    timelyraining is on a distinguished road

      1  

    Default it can be solved

    it can be solved


    add Requires fields section, it's fine.

  8. #8
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Moore, Oklahoma
    Posts
    456
    Vote Rating
    13
    Mthor will become famous soon enough

      1  

    Default


    this post ^ is correct, add all components used in the requires, we had the same issue untill all the proper required items were added to the Requires block.

  9. #9
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,737
    Vote Rating
    51
    Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough

      0  

    Default


    Meaning adding the framework components or simply requiring the other classes in your project.

    Ext.form.field.TextView
    vs
    Myapp.view.Dialog
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  10. #10
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,737
    Vote Rating
    51
    Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough Phil.Strong is a jewel in the rough

      0  

    Default


    So there is a bug in Sencha Touch 2.1 which basically ruins packaging and simulating. 2.1.1 has a fix for this. I hear it should be out late this week early next.
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar