1. #1
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    227
    Vote Rating
    2
    nicolabaldo is on a distinguished road

      0  

    Default message box behind modal window

    message box behind modal window


    This is my msg, but this appears behind a modal window! Is it a bug?

    Ext.Msg.show({
    title:titolo,
    msg: testo,
    buttons: myButtons,
    modal: true
    });

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    36,522
    Vote Rating
    814
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    What Ext JS 4.x.x are you using?
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    227
    Vote Rating
    2
    nicolabaldo is on a distinguished road

      0  

    Default


    ExtJs 4.1.3 and Architect

  4. #4
    Touch Premium Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    tim1491 is on a distinguished road

      0  

    Default


    I have the same issue with 4.1.3. Is there any update? Thanks!!

Thread Participants: 2