1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Vote Rating
    0
    ajeetsingh85 is on a distinguished road

      0  

    Default Unanswered: Fast unchecking th grid columns

    Unanswered: Fast unchecking th grid columns


    Hi all , I am facing a issue in IE, if I uncheck the column from grid fastly...it allow to uncheck all columns.
    But in Firefox it keeps at leat one column in grid.

    Please help me to fix this issue in IE.

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,647
    Vote Rating
    899
    Answers
    3575
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    So you always want at least one column checked?
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Vote Rating
    0
    ajeetsingh85 is on a distinguished road

      0  

    Default Grid columns are unchecked on fast clicking

    Grid columns are unchecked on fast clicking


    Firfox doesn't allow to remove all columns from a grid panel. But in IE if uncheck fastly, it will allow to uncheck all columns.

    Kindly let me know if some one has any suggestion/solution.

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Vote Rating
    0
    ajeetsingh85 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Correct. In firefox there is always one unchecked column. In IE if you uncheck fastly then all columns can be unchecked but if you uncheck slowly it is keeping one column as unchecked.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Vote Rating
    0
    ajeetsingh85 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Kindly let me know, how to solve this issue.

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Vote Rating
    0
    ajeetsingh85 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Please help me if you have any solution that don't allow the user to uncheck all columns.