Hybrid View

    Wait! Looks like we don't have enough information to add this to bug database. Please follow this template bug format.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    32
    Vote Rating
    0
    Caius Caesar is on a distinguished road

      0  

    Default EXT 4.1.3: error when removing nodes from tree

    EXT 4.1.3: error when removing nodes from tree


    I try to remove a node from a tree

    node = tree.getRootNode().findChild("id", "myId", true);
    node.remove(true);

    This produces an error in Ext.data.Model (the red line)
    The error occurs because store is of type TreeStore, and TreeStore does not have a remove function. It inherits from AbstractStore and the remove function is added in Store.When I remove the boolean (node.remove(false)) then there's no error, but the node is kept in the store...

    This error did not occur in Ext 4.1.1

    callback = function(operation)
    {
    args = [me, operation];
    if (operation.wasSuccessful()) {
    for(storeCount = stores.length; i < storeCount; i++)
    { store = stores[i];
    store.remove(me, true);
    if (isNotPhantom) {
    store.fireEvent('write', store, operation);
    }
    }
    me.clearListeners();
    Ext.callback(options.success, scope, args);
    } else
    {
    Ext.callback(options.failure, scope, args);
    }
    Ext.callback(options.callback, scope, args);
    };


    Any help would be appreciatedCaius Caesar
    Last edited by Caius Caesar; 24 Jan 2013 at 7:04 AM. Reason: missing linebreaks

  2. #2
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    37,219
    Vote Rating
    859
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    Have you tried with 4.2?
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    32
    Vote Rating
    0
    Caius Caesar is on a distinguished road

      0  

    Default


    No, didn't realize it was out there. It's still in Beta, isn't it?

    We have a big app in the making and experience some issues with every Ext upgrade. We moved just yesterday from 4.1.1 to to 4.1.3. and we can't afford to upgrade the minute there's a new version out.

    Having said that, we do make an effort not to stay behind too far, so when 4.2 is released, we will try it and upgrade quickly, if there are no issues.

    In the meantime...

    What about the bug. It looks like an outright omission to me. Will there be some sort of patch?

    Regards,
    Caius Caesar

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    leto1394 is on a distinguished road

      0  

    Default


    i have the same problem in ExtJS 4.2.1

Thread Participants: 2

Tags for this Thread