Hi guys ! After several search i did not understand why the flash component won't render, i copy/paste the code in the extjs 3.4 example, here my code :

Code:
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
        <title>Charts v1.0</title>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/ext-all.css" rel="stylesheet" />
        <script type="text/javascript" src="js/ext-base-debug.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="js/ext-all-debug.js"></script>
        <style>

        </style>
    </head>
    <script type="text/javascript">
        
        Ext.onReady(function(){
            
             // extra extra simple
           Ext.chart.Chart.CHART_URL = 'images/charts.swf';

             var store = new Ext.data.JsonStore({
                fields:['name', 'visits', 'views'],
                autoLoad:true,
                data: [
                {name:'Jul 07', visits: 245000, views: 3000000},
                {name:'Aug 07', visits: 240000, views: 3500000},
                {name:'Sep 07', visits: 355000, views: 4000000},
                {name:'Oct 07', visits: 375000, views: 4200000},
                {name:'Nov 07', visits: 490000, views: 4500000},
                {name:'Dec 07', visits: 495000, views: 5800000},
                {name:'Jan 08', visits: 520000, views: 6000000},
                {name:'Feb 08', visits: 620000, views: 7500000}
                ]
            });

        // extra extra simple
        new Ext.Panel({
        title: 'ExtJS.com Visits Trend, 2007/2008 (No styling)',
        renderTo: 'container',
        width:500,
        height:300, 
        items: {
            xtype: 'linechart',
            store: store,
            xField: 'name',
            yField: 'visits',
        }
        });
    });
       
    </script>
    <body style="padding: 50px;"><div id='container'></div></body>
</html>
the flash object is loaded locally, same problem using const charts url (yahoo cdn), could someone help ? No log, no error on firebug, i can't debug that