Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    Soft2Work is on a distinguished road

      0  

    Default Desktop Packager getting evaluation license behind proxy server

    Desktop Packager getting evaluation license behind proxy server


    Hello,

    I am currently accessing the Net via a proxy server which requires credentials (login/pwd) to be provided and found no way to specify those ones when requesting an activation code.

    ionpackage helloworldconfig.json


    Welcome to the Sencha Desktop Packager!


    Since you are running the Desktop Packager for the first time,
    we need to retrieve your license information.
    You will need to supply your Sencha credentials.
    If you do not have a Sencha account yet, please register at
    http://www.sencha.com/forum/register.php.


    Username: Soft2Work
    Password:


    If you have received the activation code, please type the code and press Enter.
    Otherwise, press Enter to begin your 30 day evaluation.


    Activation code:




    Getting the license information. Please wait...
    [0228/181244:ERROR:proxy_resolver_winhttp.cc(94)] WinHttpGetProxyForUrl failed:87

    Thanks in advance

    T@nguy

  2. #12
    Sencha - Desktop Packager Dev Team jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD.
    Posts
    1,745
    Answers
    20
    Vote Rating
    7
    jarrednicholls will become famous soon enough jarrednicholls will become famous soon enough

      0  

    Default


    Hi T@nguy,

    Are you able to setup your proxy system-wide in IE's connection settings? Open the Run... dialog (WinKey + R) and run "control.exe Inetcpl.cpl,Connections,4" to open up right to the Connections tab in the IE settings dialog. Open "LAN Settings" and setup your proxy information there. Then the proxy is setup system-wide.

    If there is a reason you cannot do this, we can generate a license file for you and you can install it manually. I will need you to email me the MAC address from a [permanent] network adapter on your system; you can run "ipconfig /all" to obtain one. I'll then reply with a license file and instructions. jarred [at] sencha.com. Thanks.

  3. #13
    Sencha - Desktop Packager Dev Team jarrednicholls's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Baltimore, MD.
    Posts
    1,745
    Answers
    20
    Vote Rating
    7
    jarrednicholls will become famous soon enough jarrednicholls will become famous soon enough

      0  

    Default


    Also want to note that manual proxy setup is coming with our next release, so in the near future you'll be able to provide proxy settings for ionpackage.

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    Soft2Work is on a distinguished road

      0  

    Default Proxy setup - 2nd try

    Proxy setup - 2nd try


    Re,

    Thanks for your reply.
    I just updated my proxy setting to disable automatic configuration of the proxy, setup proxy manually and then re-launched ionpackage tool. I got another error message this time because the tool obviously do not ask me the login & password it should use to pass the proxy.ionpackage helloworldconfig.json
    ...
    Getting the license information. Please wait...
    [0304/100113:ERROR:http_auth_controller.cc(326)] Can't perform auth to the proxy
    http://pac.eurocontrol.int:9512/ when establishing a tunnel
    Has header Proxy-Authenticate: BASIC realm="InternetAccess"
    ERROR: failed to get license from server: unable to reach server
    Fatal error with status PACKAGER_CANNOT_OBTAIN_LICENSE.

    I could try at home but since your tool seems to generate keys based on MAC I guess I may encounter problems when trying to use that license at work.

    So you could generate one using the following MAC ? 00-22-64-B0-42-4E

    Thanks in advance.

    T@nguy

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    nnadithya is on a distinguished road

      0  

    Default Is there a way to pass authentication to proxy from command line.

    Is there a way to pass authentication to proxy from command line.


    Would like to know if there is any way to pass auth parameters for the proxy in command line. Facing authentication prompt on command line

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    comeback1993 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Thanks for sharing this info.

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar