Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    samuelatef is on a distinguished road

      0  

    Default Unanswered: candle stick char

    Unanswered: candle stick char


    hello,

    i have a problem in candlestick chart example that i want to add on runtime more values to be displayed on the chart
    i tried to add values to the chart store but it can not be displayed,the chart still as what is displayed on the first display.

    this is what i did
    Ext.getStore('Apple').add({date:1340953200000,open: 570.96,high: 587.89,low: 570.37,close: 585.78,volume:15729000,adjClose: 585.78});

    also i tried to load the store and redraw the chart
    Ext.getStore('Apple').load();
    Ext.getCmp('mainChart').redraw();
    but nothing happened
    Ext.getStore('Apple').load();
    Ext.getCmp('mainChart').redraw();

    please help

  2. #2
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,999
    Answers
    666
    Vote Rating
    456
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    Is the record there after you add?

    console.log(store.getCount());
    store.add(....
    console.log(store.getCount());

    If you call load, you are reloading old dataset.

    Scott.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    samuelatef is on a distinguished road

      0  

    Default


    yes the record added successfully ,i am running
    console.log(store.getCount());
    after every addition but the chart never display any change
    i removed store.load and also the same result

  4. #4
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,999
    Answers
    666
    Vote Rating
    456
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    What SDK are you using? Touch1, Touch2? You have several dupe posts, so it is unclear.

    Scott.

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    samuelatef is on a distinguished road

      0  

    Default


    i am using touch 2,, trying to edit in the stockapp example to add values to chart on the runtime

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    samuelatef is on a distinguished road

      0  

    Default


    please help

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    samuelatef is on a distinguished road

      0  

    Default


    i am evaluating sencha to use it in very big financial app,,and i need response ASAP

  8. #8
    Sencha - Support Team scottmartin's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    8,999
    Answers
    666
    Vote Rating
    456
    scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future scottmartin has a brilliant future

      0  

    Default


    Adding a record to the store should be working fine. You may need to create a small test case so we can have a look.

    Scott.

  9. #9
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    13
    Vote Rating
    0
    samuelatef is on a distinguished road

      0  

    Default


    this is the launch function in app.js file of the stockapp eample

    launch: function () {
    // Initialize the main view
    Ext.Viewport.add(Ext.create('StockApp.view.Main'));
    var datevar=1340953200000;
    var someFunction = function() {
    var task = Ext.create('Ext.util.DelayedTask', function() {
    console.log("count"+Ext.getStore('Apple').getCount( ));
    var data=[];
    Ext.getStore('Apple').add({date:1340953200000,open: 570.96,high: 587.89,low: 570.37,close: 585.78,volume:15729000,adjClose: 585.78});
    datevar=datevar+86400000;

    Ext.getStore('Apple').add({date:datevar,open: 583.4, high:590, low:583.1, close:587.41,volume: 12896200,adjClose: 587.41});
    datevar=datevar+86400000;

    Ext.getStore('Apple').add({date:datevar,open: 583.4, high:590, low:583.1, close:587.41,volume: 12896200,adjClose: 587.41});
    datevar=datevar+86400000;

    Ext.getStore('Apple').add({date:datevar,open: 583.4, high:590, low:583.1, close:587.41,volume: 12896200,adjClose: 587.41});
    datevar=datevar+86400000;

    Ext.getStore('Apple').add({date:datevar,open: 583.4, high:590, low:583.1, close:587.41,volume: 12896200,adjClose: 587.41});
    datevar=datevar+86400000;

    Ext.getStore('Apple').add({date:datevar,open: 583.4, high:590, low:583.1, close:587.41,volume: 12896200,adjClose: 587.41});
    datevar=datevar+86400000;

    Ext.getStore('Apple').add({date:datevar,open: 583.4, high:590, low:583.1, close:587.41,volume: 12896200,adjClose: 587.41});
    datevar=datevar+259200000;

    //Ext.getCmp('StockAppMain').draw();

    someFunction.call(this);
    }, this);


    task.delay(1000);
    };
    someFunction();
    }

    i created DelayedTask to add records to the store to be displayed

Thread Participants: 1