Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    113
    Vote Rating
    0
    kramprabhu is on a distinguished road

      0  

    Default sencha architect loading error

    sencha architect loading error


    Hi Sencha Team

    I just downloaded Sencha Architect for my new MacBook Pro and installed it.
    But when I open it .. it just give this message "The requested URL's length exceeds the capacity limit for this server." and exit.

    I have valid architect license.. but without opening the sencha architect I am not able to proceed further.

    Please help

    -Ramprabhu

  2. #2
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,064
    Vote Rating
    113
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    This may have been a server issue yesterday. Are you still encountering this problem?
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    16
    Vote Rating
    0
    avrmraja is on a distinguished road

      0  

    Default Unable to load data in browser from webservice using jsonp

    Unable to load data in browser from webservice using jsonp


    Hii Canron...

    1. I am new to sencha presently working with sencha architect(trial version), am not able to load data from webservice using jsonp showing error:" Unable to load data using supplied configuration" but when i place my json file in localhost, am able to display in browser using json proxy. After googling saw something like callback function should be written in webservice.

    2.Using json from my localhost am able to display list in my browser(Chrome), for example i created my initial view with a button when its tapped should navigated to next page but am not able to do so..I tried the same with listitemtap but am not able to do it also..I don know whether am going wrong with controllers for which i have given the same name for ref and selector is there any changes to be made.

    3. If this is gonna be the case for example my webservice is used by thousand clients how do you expect me to write this callback function for a new one(sencha) or is there any simple steps to be followed for writing it which doesn't interrupt other clients too.
    Pls do clarify, am tearing my head...
    Thanks in advance!!!!!!!!!!
    Attached Files

  4. #4
    Sencha - Architect Dev Team
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    249
    Vote Rating
    15
    honestbleeps will become famous soon enough

      1  

    Default


    avrmjaja:

    A few things:

    1) regarding loading data via a webservice: You should be using a JSONP proxy, not a regular AJAX proxy, for this. Also, be sure your server is returning a proper JSONP callback (a JSON object wrapped in a function, not just a JSON object alone)...

    2) I would recommend these guides for controllers for now:

    http://docs.sencha.com/architect/2/#!/guide/controllers

    http://docs.sencha.com/architect/2/#.../interactivity

    Also, since your app is using Sencha Touch - I'd suggest this:

    http://docs.sencha.com/touch/2-0/#!/...app.Controller


    Finally, on #3: Please let me know if I'm following your question properly. If I understand correctly - you have realized you need to wrap your JSON in a function call to make it work with JSONP -- but your website already responds with plain JSON, correct? and you don't want to change how it works for those users?

    If that's the issue, it's a simple one to solve. Our JSONP proxy will pass a parameter to your server. You'll make an update to your server to wrap in a function call named after whatever that parameter is. If the parameter isn't passed, you can assume it's a regular JSON request, and not wrap in a function call.

    I hope that is a bit of help getting you on the right path!
    Steve Sobel
    @honestbleeps
    Sencha Architect Development Team

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    113
    Vote Rating
    0
    kramprabhu is on a distinguished road

      0  

    Default Still getting the loading error

    Still getting the loading error


    Hi aconran

    I am still getting the loading error ( attached the screen shot ).
    Some 4 days it worked fine.. then again I am getting this error..
    Is server is having issue again?

    -Ram
    Attached Images

  6. #6
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,064
    Vote Rating
    113
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    I misunderstood your original post. I thought you were having problems registering the software and logging in with your forum user credentials.

    This looks like you are having problems with returned JSON data that cannot be parsed or a corrupted project file. Would you be willing to share your project with us so that we could take a look? You can send it privately to architect.feedback at sencha.com.

    Also, Architect 2.2 has been put out today (along with Ext JS 4.2, Cmd 3.1 and our new Sencha Touch Bundle). It's possible that upgrading would help.
    http://www.sencha.com/blog/sencha-march-madness/
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    113
    Vote Rating
    0
    kramprabhu is on a distinguished road

      0  

    Default


    Thing is .. I am not able to open the Sencha Architect IDE itself.
    -Ram

  8. #8
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,064
    Vote Rating
    113
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Ram, zip up the project directory and we will take a look at it.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team

  9. #9
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    113
    Vote Rating
    0
    kramprabhu is on a distinguished road

      0  

    Default getting some json error while launching sencha architect

    getting some json error while launching sencha architect


    Hi
    aconran

    I Just downloaded the latest Architect 2.2. But getting some json error while launching the sencha architect.

    Attached the screen shot for your view. Which json file it is referring to. Wondering .. even before opening any project.. how come it gets reading json files.!!

    -Ram


  10. #10
    Sencha - Architect Dev Team aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,064
    Vote Rating
    113
    aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold aconran is a splendid one to behold

      0  

    Default


    I'm guessing possibly you pulled from a source control system and there is a merge conflict inside one of the metadata files.
    Aaron Conran
    @aconran
    Sencha Architect Development Team