1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    17
    Answers
    1
    Vote Rating
    2
    chrigil is on a distinguished road

      0  

    Default Unanswered: Error evaluating app.js in Android Chrome

    Unanswered: Error evaluating app.js in Android Chrome


    Does anybody know of any reason why I should be experiencing problems with Chrome on Android when attempting to load and eval() my app.js?

    I've tracked the error back to the following code in the microloader where it appears to be attempting to eval() the code into memory on line 153:

    code.jpg

    The exact error I get is Error evaluating https://www.example.com/m/app.js with message: TypeError: Cannot call method 'addListener' of undefined.

    This is only happening on Chrome but it is consistently happening.

    Thanks

    Chris

  2. #2
    jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,353
    Answers
    102
    Vote Rating
    77
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    Is there a build issue? Does it happen in other instances of Chrome or mobile safari?

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    17
    Answers
    1
    Vote Rating
    2
    chrigil is on a distinguished road

      0  

    Default


    No build issues at all, at least nothing in the Terminal window that would suggest an issue.

    If I clear the cache and visit the site for the first time, the site loads fine in Google Chrome desktop, iPad Google Chrome, Safari Desktop, iPad Safari, iPhone Safari & Android stock browser.

    I get the following error on Google Chrome on Android (Galaxy S3).

    code2.jpg


    In all of the above browsers, when a new version is put live, the "Application Update" onUpdated funciton IS called but the app never reloads after tapping Ok.

    In Safari on the iPad I get the following error message after pressing Ok to the update:

    code3.jpg

    Any ideas as this is driving mad!

    Thanks

    Chris

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    17
    Answers
    1
    Vote Rating
    2
    chrigil is on a distinguished road

      1  

    Default


    This seems to be an issue with Delta Updates. If I set "update": "full" for app.js it appears to upgrade successfully but if I change that value to "update": "delta" I get various different errors depending on what code I have recently changed.

    This issue appears to have been raised here http://www.sencha.com/forum/showthre...-break-the-app and yet gone unanswered.

    Any ideas?

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    17
    Answers
    1
    Vote Rating
    2
    chrigil is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by chrigil View Post
    Any ideas?
    I guess not then!

  6. #6
    jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,353
    Answers
    102
    Vote Rating
    77
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    Does the app break in "testing" mode?

  7. #7
    jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,353
    Answers
    102
    Vote Rating
    77
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    Your code has to be broken, else, you would not get these errors.

Thread Participants: 1

Tags for this Thread