1. #11
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,337
    Vote Rating
    75
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    I'm going to throw this out there:

    copy extjs/resources to the root of your website. does that fix it?

  2. #12
    Ext User sreenija's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    29
    Vote Rating
    0
    sreenija is on a distinguished road

      0  

    Default


    sorry djliquidice
    my grid still looks the same way as shown in the screenshot
    menu text occupying the space of menu images
    i am completely bewildered and

  3. #13
    Sencha - Community Support Team jsakalos's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Slovakia
    Posts
    27,132
    Vote Rating
    322
    jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future

      0  

    Default


    1. Download Ext http://extjs.com/deploy/ext-2.0.1.zip
    2. Extract it to subdirectory ext under your server root
    3. Check that you have {server-root}/ext/resources
    4. Put your html file to the server root directory
    5. Include the following in the head of your html file:
    HTML Code:
    <head>
    <link href="ext/resources/css/ext-all.css" rel="stylesheet" type="text/css">
    <script type="text/javascript" src="ext/adapter/ext/ext-base.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="ext/ext-all-debug.js">

  4. #14
    Ext User
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    14
    Vote Rating
    0
    jaimeperry is on a distinguished road

      0  

    Default only happens in FF for me

    only happens in FF for me


    I don't see the icons on grid header context menus but only in FF. They show up fine in IE6/7. I'm using the standard ext images and my resources path is correct.

    Also is there a way to stop the grid cell lines from bleeding through the context menus ???

  5. #15
    Ext User sreenija's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    29
    Vote Rating
    0
    sreenija is on a distinguished road

      0  

    Default


    Thanks a lot for all of your replies.
    when i try with a new setup.it's working.
    but i wonder why its not working for my old one.

    the position of css and images is same in my old and new set up's.

    Thanks a lot
    sreenija

  6. #16
    Sencha - Community Support Team jsakalos's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Slovakia
    Posts
    27,132
    Vote Rating
    322
    jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future jsakalos has a brilliant future

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by jaimeperry View Post
    I don't see the icons on grid header context menus but only in FF. They show up fine in IE6/7. I'm using the standard ext images and my resources path is correct.

    Also is there a way to stop the grid cell lines from bleeding through the context menus ???
    Browser can cache old files => Ctrl + R, or delete browser's cache and reload. There is no other reason why one browser would display images and another not from the same server.

  7. #17
    Ext User sreenija's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    29
    Vote Rating
    0
    sreenija is on a distinguished road

      0  

    Default


    hi jaimeperry
    did u by any chance modify ext-base.js
    like did u remove BLANK_IMAGE_URL property in ext-base.js to stop your application looking at extjs.com.
    If so set your own local path to s.gif
    like: BLANK_IMAGE_URL:"./images/gray/s.gif"
    if images folder is in your project root

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar