You found a bug! We've classified it as EXTJSIII-149 . We encourage you to continue the discussion and to find an acceptable workaround while we work on a permanent fix.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    HedgesFan is on a distinguished road

      0  

    Default Layout Browser: tree-data.json evokes 413 - Request Entity Too Large Error

    Layout Browser: tree-data.json evokes 413 - Request Entity Too Large Error


    I am just trying to run the Ext JS 3.3 examples as found here:
    http://dev.sencha.com/deploy/ext-3.3...ples/#sample-9

    The example browser in the upper left loads without any tree attached (i.e., left panel is blank).
    Looking at the console, it has thrown this error:

    POST http://dev.sencha.com/deploy/ext-3.3...tree-data.json 413 (Request Entity Too Large)
    If you just browse to the URL, there is not much data there. The error message seems to be complaining about the request, not the amount of data the server wants to send.
    I don't see anything especially alarming in the headers. There is some semi-myterious cookie values from Google Analytics. The Sencha site appears to be employing that, so I don't think that should be an issue.

    • POST http://dev.sencha.com/deploy/ext-3.3...tree-data.json HTTP/1.1 Host: dev.sencha.com Proxy-Connection: keep-alive Content-Length: 13 Cache-Control: max-age=0 X-Requested-With: XMLHttpRequest Origin: http://dev.sencha.com User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/29.0.1547.22 Safari/537.36 Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8 Accept: */* Referer: http://dev.sencha.com/deploy/ext-3.3...t-browser.html Accept-Encoding: gzip,deflate,sdch Accept-Language: en-US,en;q=0.8 Cookie: __utma=237862421.274044260.1376605232.1376605232.1376669224.2; __utmb=237862421.2.10.1376669224; __utmc=237862421; __utmz=237862421.1376605232.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)

    And the Form Data is simply:
    • node:
      xnode-13


    Anybody else able to verify the same behavior?
    Any ideas about how to resolve this problem?

    Thanks,
    HedgesFan


  2. #2
    Sencha - Support Team slemmon's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise, ID
    Posts
    5,993
    Vote Rating
    212
    slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of slemmon has much to be proud of

      0  

    Default


    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

Thread Participants: 1

Tags for this Thread