Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Vote Rating
    -1
    ypwong is an unknown quantity at this point

      0  

    Default


    I have that in my app.js

    Code:
        launch: function() {
            // Destroy the #appLoadingIndicator element
            Ext.fly('appLoadingIndicator').destroy();
    
    
            // Initialize the main view
            Ext.Viewport.add(Ext.create('MyApp.view.Main'));
        },
    What version of android api are you guys using??

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    32
    Vote Rating
    0
    Stiijnn is on a distinguished road

      0  

    Default


    I'm sorry, I can't help you out any further.

    I'm using the same versions as you are, Sencha Touch 2.3.0 and Sencha Cmd 4.0.0.203.

    PS: make sure to use the correct.apk file.
    If your packager.json points to "outputPath":"../build/" make sure you take the right build directory (since the sencha app package build packager.json command creates a different build directory).

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Vote Rating
    -1
    ypwong is an unknown quantity at this point

      0  

    Default


    Thanks for the help... what version of Android are you deploying to... may be the newer version is not comparable with sencha cmd.

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    32
    Vote Rating
    0
    Stiijnn is on a distinguished road

      0  

    Default


    Code:
    "androidAPILevel":"8"
    And I tested my app on Android devices running Android 2.3 and 4.1.2. Both working as expected.

    Another thing... Your account's join date is Sep 2008 and you're only developing in Sencha since 2013?

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Vote Rating
    -1
    ypwong is an unknown quantity at this point

      0  

    Default


    thanks... I was using extjs for web development.. this is my first shot at mobile apps.. thanks for the help.. I will try those setting. Will update the thread if it works

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Vote Rating
    -1
    ypwong is an unknown quantity at this point

      0  

    Default


    found the solution... the default app generated sample app has a bug in the app.js file.... make sure you add the line

    Code:
    requires: ['MyApp.view.Main'],
    here is the full code of my app.js
    Code:
    Ext.application({
        name: 'Sencha',
        requires: ['MyApp.view.Main'],
        launch: function() {
            Ext.fly('appLoadingIndicator').destroy();
            Ext.Viewport.add(Ext.create('MyApp.view.Main'));
        }
    });
    make sure you check your browser console for any warning or errors

  7. #17
    Sencha - Support Team
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3,968
    Vote Rating
    134
    fmoseley is a name known to all fmoseley is a name known to all fmoseley is a name known to all fmoseley is a name known to all fmoseley is a name known to all fmoseley is a name known to all

      0  

    Default


    Thanks for the update. Ext.application should have Main listed in its view config by default. Do you have 2 main views? Possibly the default MyApp.view.Main and the MyCPA.view.Main? Did you edit the existing Main.js?
    Get more personalized support via a support subscription.

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out
    Sencha training
    Sencha Touch in Action

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

    Need to include a test case use:
    The official Sencha Fiddle

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Vote Rating
    -1
    ypwong is an unknown quantity at this point

      0  

    Default


    sorry copy and paste error.. both view should be 'MyApp.view.Main', just corrected it