1. #11
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,879
    Vote Rating
    62
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    Can you give me more information about the publish issue?

    e.g. what is your publish path?

    Screen Shot 2014-02-05 at 11.26.40 AM.png
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    27
    Vote Rating
    0
    oxygen is on a distinguished road

      0  

    Default


    same problem. The architect always can not find jre.when update to 3.0.3.1382, It's can not find cmd tools . but in about page ,it shows "cmd:4.0.2.67". so many bugs.

  3. #13
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,879
    Vote Rating
    62
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    define: "It can not find cmd tools"
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    8
    Vote Rating
    1
    ucl is on a distinguished road

      0  

    Default


    Same problem. I used to built my project successfully, but now after upgrading Architect to 3.0.4.1386, I can't build my project and I get this "Missing dependencies" error. Now, I am copying the whole project directory to my production server. Is there a way to degrade Architect to previous version?

  5. #15
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,879
    Vote Rating
    62
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    ucl,

    Can I assume you're not windows? Apologies for the breakage.

    So What happened?:
    In 3.0.3 we were trying to run shell startup scripts e.g. .profile, .bash_profile, etc ... to discover environment vars like PATH prior to executing our commands.
    This broke a lot of nix users as they had errors in those shell startup scripts and thus each and every command we ran failed.
    That being said it did help a smaller number of users (assuming you are one of them)

    We rolled back this discovery code to help fix the masses knowing a minority would be affected.

    That's the history. To fix your issue(s) we need to get Architect to have access to relevant commands. Many of the community have reported success in this regard.

    Architects shell environment seems to see
    /usr/bin/
    /usr/sh/
    /usr/local/bin/

    Most success has come from adding a symbolic link to ant, ruby, java in one of those locations

    In 3.1+ (not yet released) we are going to add a PATH setting in which you'll be able to add the directories you'd like us to add to your PATH when executing commands.
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    8
    Vote Rating
    1
    ucl is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi Phil,

    In fact I am Windows 8.1

  7. #17
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,879
    Vote Rating
    62
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    Did you go from 3.0.3 to 3.0.4 or from an older version?
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  8. #18
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    8
    Vote Rating
    1
    ucl is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi Phil,

    I don't really remember.

    I downloaded a trial version 3-4 months ago, then I bought a license later.

    I hope you will take the "minority" you mentioned in earlier post in consideration because I payed for the product.

  9. #19
    Sencha - Architect Dev Team Phil.Strong's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Olney, MD
    Posts
    1,879
    Vote Rating
    62
    Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice Phil.Strong is just really nice

      0  

    Default


    Oh of course. What I'm trying to say is that we need to tweak a few things on your end.

    I've created a new thread to help you get this resolved as numerous Windows users have satisfied these requirements: http://www.sencha.com/forum/showthre...03#post1043103

    Furthermore we likely need a sticky. Can you share some screenshots and more detail on the above thread?

    Perhaps a helpful tip?:
    http://www.sencha.com/forum/showthre...=1#post1037277
    Phil Strong
    @philstrong
    #SenchaArchitect
    Sencha Architect Development Team

  10. #20
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    California
    Posts
    29
    Vote Rating
    1
    thejonz is on a distinguished road

      0  

    Default


    Any updates? I just downloaded the latest version of architect and have the same issue.
    Sencha Architect
    version: 3.0.4.1386
    channel: 3.0.1-stable
    platform: 1.3.0.803
    cmd: 4.0.4.84
    framework: Sencha Touch 2.3.x