Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

  1. #1
    Ext User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    yevgen is on a distinguished road

      0  

    Default Problem with column sort

    Problem with column sort


    Column sort doesn't work with a grid which was created using addRow function.
    It looks like function createNode called from function addRow doesn't work properly.
    Code:
    	var xmlstring = '<?xml version="1.0"?><Report><Row></Row></Report>';
    	if (typeof ActiveXObject != "undefined") {
    		var xmlobject = new ActiveXObject("MSXML.DomDocument");
    		xmlobject.loadXML(xmlstring); 
    	}
    	else {
    		var xmlobject = (new DOMParser()).parseFromString(xmlstring, "text/xml");
    	}
            dataModel.loadData(xmlobject);
    	grid.render();
    
    	/* 
    	* processing cell parameters 
    	* URL
    	* Action
    	* Text
    	* add rows into grid. grid must be rendered before.
    	*/
            /**/
    	var newRow = new Array(fields.length);
                   	for (var i = 0; i < gridData[1].length; i++){
    			for (var j = 0; j < gridData.length; j++){
    			if (gridData[j][i][2] == ''){gridData[j][i][2] = ''};
    			if (gridData[j][i][0] == ''){
    				newRow[j] = gridData[j][i][2] ;
    				}
    			else {
    				//newRow[j] = '' + gridData[j][i][2] + '' ;
    				newRow[j] = gridData[j][i][2] ;
    			}
    			}
    			dataModel.addRow(null,newRow);
    		}
    	// first empty row must go away
    
    	dataModel.removeRow(0);




  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Vote Rating
    0
    LordMX is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi, I have the same problem, can someone help us to solve this problem?
    ...actually, I have a grid, with rows added with addRow, and that works, but, I when I want to sort the data inside that grid nothing happening, I want to sort a grid without server side programming and resiving data for recreating grid, (is it possible to do that, to sort some column like that?)

    Cheers

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7,854
    Vote Rating
    3
    tryanDLS is on a distinguished road

      0  

    Default


    This thread is ancient - are you really using 1.x? If not, please create a new thread in 2.x bugs with a working example.

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Vote Rating
    0
    LordMX is on a distinguished road

      0  

    Default


    Yes, I'm using 1.x.

Similar Threads

  1. Grid: Post column name (not just id) in remote sort
    By brondsem in forum Community Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 18 Feb 2007, 4:01 PM
  2. Bugs in sort and resize Column with JSONDataModel
    By rocker in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 4
    Last Post: 14 Feb 2007, 6:44 PM
  3. Using a renderer on a column doesn't seem to work with sort?
    By donalconlon in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 11 Dec 2006, 1:32 PM
  4. grid sort marks all rows by the first column
    By lsmith in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 22 Nov 2006, 9:13 AM
  5. Grid Sort for formatted date column in FF vs IE6
    By mrim in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 31 Oct 2006, 8:28 PM

Thread Participants: 2